上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.7k

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-5 03:34 PM 發表 查看引用來源
而家香港D女人係咁, 唔鍾意24孝老公, 我朋友都係好好仔, 好鍚佢老婆, 之後佢老婆就跟佬走左

大陸D女人就反而鍾意依類24孝老公, 可能文化問題
人人遇事都不同, 冇謂加個 "地" 字啦..........

咸魚青菜, 各有所好......

都係個句, 喜歡大陸女人又好, 非洲都冇問題, 自家的選舉

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-5 05:44 PM 發表 查看引用來源

人人遇事都不同, 冇謂加個 "地" 字啦..........

咸魚青菜, 各有所好......

都係個句, 喜歡大陸女人又好, 非洲都冇問題, 自家的選舉
Hug hug sin c兄

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-5 03:34 PM 發表 查看引用來源

你地幾個女人D愛情咪一樣只能回憶自high
套用3P師兄果個,唔好乜都加個哋,如果數量增加先令你覺得人多勢眾,感覺有氣勢啲,咁少數未必要服從多數。

我嘅,唔係愛情,而我嘅,亦並不是回憶。進行時,you know ing?而大家,冬天飲水,冷暖自知,係咪自high,大家清楚。

另外,所謂大陸女人鐘意廿四孝,好多女人未必鐘意,點解?廿四孝代表個男人無自己,代表佢無思維,言聽計從嘅係奴係狗,唔係男人,更不應該係老公,無思想無靈魂,要嚟做乜?

更加地,跟佬走,代表佢地婚姻已經有問題,千依百順就能挽留婚姻?而女人走咗就可以順理成章賴落佢度?膚淺。泥水佬造門,過得自己,過得人。

另外,師兄你請勿因為自己嘅情緒/狀態不穩而宣洩落我地度,好幾次嘅狗嘴吐不出象牙已經同你早前有深度嘅回覆南轅北轍。唔好比壞情緒去控制你。嗯。

引用:

你地幾個女人D愛情咪一樣只能回憶自high
回憶自high 你太表面!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-5 06:45 PM 發表 查看引用來源

套用3P師兄果個,唔好乜都加個哋,如果數量增加先令你覺得人多勢眾,感覺有氣勢啲,咁少數未必要服從多數。

我嘅,唔係愛情,而我嘅,亦並不是回憶。進行時,you know ing?而大家, ...
C姐講得好!個位C兄呢幾日蒲上黎留言實在快D:smile_55:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-5 07:46 PM 發表 查看引用來源

回憶自high 你太表面!

拿住回憶嚟自殘嘅又知唔知?

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-5 07:52 PM 發表 查看引用來源

拿住回憶嚟自殘嘅又知唔知?

佢睇D唔睇D,膚淺鳥!

頭先有位E生致電誠邀遊車河食宵夜,
我答:唔啦!好凍!沖晒涼,唔出啦!
E生笑言道:原來你都唔會為我付出好多喎!
我停左陣,其實係呀!如果係佢,我只會問時間地點,換件衫化個淡妝一個箭步就出左門囗

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-5 09:09 PM 發表 查看引用來源
頭先有位E生致電誠邀遊車河食宵夜,
我答:唔啦!好凍!沖晒涼,唔出啦!
E生笑言道:原來你都唔會為我付出好多喎!
我停左陣,其實係呀!如果係佢,我只會問時間地點,換件衫化個淡妝一個箭步就出左門囗

...
很正常的反應。。。
朋友總有階級的分別。。。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-5 09:16 PM 發表 查看引用來源

很正常的反應。。。
朋友總有階級的分別。。。

但此時此刻的我唔係應該找個男的安撫一下?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆