上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 36

收藏  |  訂閱
3.0k  52.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:36 PM 發表 查看引用來源

咁係咪星洲爐魚呀:smile_41:  
星鱸就星鱸啦~~星咩洲呀~~炒米就有:smile_45:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-10-26 12:34 PM 發表 查看引用來源

可能似 椰絲西汁 奶上引
我細個時自己矛錢買~阿媽只係比一湯匙我演~我通常吾夠喉~瀨埋隻湯匙都吾夠:smile_39:
我依家出黎搵錢就梗係老虎蟹都演到夠啦:smile_34:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:16 PM 發表 查看引用來源

做到好似係K房咁丫麻:smile_30:  
:smile_42: 洗洗熄埋燈~~播下歌咁呢

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:38 發表 查看引用來源

我細個時自己矛錢買~阿媽只係比一湯匙我演~我通常吾夠喉~瀨埋隻湯匙都吾夠:smile_39:
禾刀係:smile_24:....隊...... 保衛耳 牛肉汁

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-26 12:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_22: 都話按錯業數呀~~唔比人錯架:smile_o03:

洗洗追幾板黎問先:smile_o08:
吾知點解我好多時問問題會問到好徹底~又好長氣:smile_45: :smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:38 PM 發表 查看引用來源

同禾一樣喎~~雪櫃又茅啤酒~~依家演返夠:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-26 12:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16: 成口都係~~av 咩
我驚演完水矛左果種魚油味麻:smile_13:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-26 12:37 PM 發表 查看引用來源

星鱸就星鱸啦~~星咩洲呀~~炒米就有:smile_45:
咁點解叫星鱸呀:smile_41:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-10-26 12:41 PM 發表 查看引用來源

禾刀係:smile_24:....隊...... 保衛耳 牛肉汁
:smile_13: 重有你既至愛~~炒面飯呢:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:41 發表 查看引用來源

吾知點解我好多時問問題會問到好徹底~又好長氣:smile_45: :smile_39:  
咁BB點解 DO G :smile_24:?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆