上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.5k

引用:
原帖由 progg 於 2010-10-5 11:05 PM 發表 查看引用來源

hihi,我都2個月多了"
但係生番出黎果d肉 幾時先可以變番好似上面d皮既顏色咁?
你地個case係咪都係咁?
不過我依家龜頭都唔算敏感了~
個個都喺咁...割就一定喺兩隻色
除非你好細個割...
我割了6年, 都仲見到2隻色

引用:
原帖由 progg 於 2010-10-5 11:05 PM 發表 查看引用來源

hihi,我都2個月多了"
但係生番出黎果d肉 幾時先可以變番好似上面d皮既顏色咁?
你地個case係咪都係咁?
不過我依家龜頭都唔算敏感了~
宜家每日沖涼都同佢做按摩, 等佢d敏感每日減小,
依2星期發每晚都痕醒, 好似有陣皮生係表面(連舊有陣皮都有-徑部),
有小小令面, 你們有無呀?

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-10-6 02:09 PM 發表 查看引用來源

依2星期發每晚都痕醒, 好似有陣皮生係表面(連舊有陣皮都有-徑部),
我都有令面 (龜頭only) , 由day16開始都巳經唔多覺敏感

扯奇後攪龜頭都好似冇咩感覺..........  點解會咁ga........................

我諗d蕉nut埋就完全好返了

反而我龜頭就無令面

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-10-6 02:09 PM 發表 查看引用來源

等佢慢慢再適應吓啦.......................

大家好啊 我係15歲既學生- -
琴日我LUNCH前就去廁所啦 因為D FD 叫我快D
所以我就求其放左條J 跟住愈行愈唔對路甘
跟住行下行下 痛下甘- -
之後返到學校廁所 反包皮出黎睇有D血同紅 仲有個傷口 甘裂開'_\
宜家屙完尿就會好那 果個位 宜家唔知點做啊 又唔想家人擔心 去睇醫生:')

引用:
原帖由 hoyin2000 於 2010-10-12 06:27 PM 發表 查看引用來源
大家好啊 我係15歲既學生- -
琴日我LUNCH前就去廁所啦 因為D FD 叫我快D
所以我就求其放左條J 跟住愈行愈唔對路甘
跟住行下行下 痛下甘- -
之後返到學校廁所 反包皮出黎睇有D血同紅 仲有個傷口 甘裂開'_\
宜家屙 ...
正常唔應該係咁...係咪有咩地方受到感染?
仲有你講果個傷口係大概咩位置

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-10-12 11:15 PM 發表 查看引用來源
正常唔應該係咁...係咪有咩地方受到感染?
仲有你講果個傷口係大概咩位置
包皮一反開就見到 果個環位
我應該磨到損哂 仲有d毛.

引用:
原帖由 hoyin2000 於 2010-10-12 11:57 PM 發表 查看引用來源
包皮一反開就見到 果個環位
我應該磨到損哂 仲有d毛.
我唸你多數都係唔小心整傷咗姐..........:smile_24:

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-10-13 12:52 PM 發表 查看引用來源

我唸你多數都係唔小心整傷咗姐..........:smile_24:
我係反左包皮 未皮返好 之後D毛狂磨-.-:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆