上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:09 PM 發表 查看引用來源

哦 ...我明白喇!!!! 姐係我地呢一世 ...5死都5見 .....
死左先見~~~~~~ 好慘呀我!!!! 唉....... x 33
你入咗會咪有得見囉~ :025:

天氣真的很熱啊...!

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:08 PM 發表 查看引用來源

無胃口點食姐~ :029:
甘你肚哦 ...點訓呀 ??????????
我試過肚哦5食野 ...係訓5到架 ...個肚嘈住哂 ....

引用:
原帖由 S小若 於 2009-5-13 11:10 PM 發表 查看引用來源
天氣真的很熱啊...!
小若~~ :036: :036: :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:09 PM 發表 查看引用來源
你做咩咁得閒唔約FD去街姐~
在屋企對住電腦咁無聊~ :028: :028:
諗緊約咩人!!!!:122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:10 PM 發表 查看引用來源

甘你肚哦 ...點訓呀 ??????????
我試過肚哦5食野 ...係訓5到架 ...個肚嘈住哂 ....
瞓咗咪唔知肚餓囉~ :122: :122:
不過太肚餓可能會瞓唔著喎~ :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:10 PM 發表 查看引用來源

你入咗會咪有得見囉~ :025:
哦 ....入會 ???? ^^"

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:12 PM 發表 查看引用來源

瞓咗咪唔知肚餓囉~ :122: :122:
不過太肚餓可能會瞓唔著喎~ :096: :096:
根本就係 ...所以你呀 ....咋咋林搵d 豬姑搦食下啦...

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:11 PM 發表 查看引用來源

諗緊約咩人!!!!:122:
你想約D咩人先~
講來聽吓~! :122:

引用:
原帖由 S小若 於 2009-5-13 11:10 PM 發表 查看引用來源
天氣真的很熱啊...!
的確係 ........勁熱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:030:
注2身體水份既平衡 ......^^"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆