上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 10:45 PM 發表

on  nine仔..:025:又 廢up!!!你未試下咁入去問,但問之前 call我去看同拍低..:071:
講堅的............

咁正派既酒店點會有呢d野...............

回覆 #2107 謝拉特 的帖子

佢專做硬膠野,今朝又一鐵證:096: :096:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 10:47 PM 發表
:096::096::096:叫距去老钵試下o甘下锺仔先:096:
一樓一唔岩我XD

回覆 #2111 銘爺 的帖子

coffce shop裡面大把喇:034:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 10:48 PM 發表
佢專做硬膠野,今朝又一鐵證:096: :096:
我係唔信............

入camp個日睇我發功..........

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 10:47 PM 發表

講堅的............

咁正派既酒店點會有呢d野...............
你真純情:027: ...你意思是.正派人先可住?......唔正派...果D未係聖地牙哥,維多利亞..?:097:

回覆 #2115 銘爺 的帖子

定係睇我地點阻你發功:071: :071:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 10:48 PM 發表
coffce shop裡面大把喇:034:
吧個d?

個d要溝架wor。

小弟唔算靚仔,點溝啊.......

最緊要識日文.......

我識得幾句炸...

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 10:43 PM 發表

酒店咁大點搵........

入到去話,我要個日本妹唔該?XD
錯喇:046: 你要用日文講"我要個日本妹唔該"佢地唔識中文架:096: 你講中文可能走两佝大陸妹出黎收你2000就唔好啦:084:

回覆 #2113 銘爺 的帖子

重有.你等危兄上黎問下距呀,距大把女:131: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆