上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

Good morning 師兄 ....請問你係咪唔洗瞓架 :096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 09:05 AM 發表
Good morning 師兄 ....請問你係咪唔洗瞓架 :096:
哈哈,早晨呀,kira巴打,我梗要訓啦,我只係遲你小小訓咋嘛...:027:

哈 ~ 見你 6 點幾重回緊兄弟 d post , 9 點又見你 , 瞓得 果 2~3粒鐘 , 夠唔夠精神呀:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 09:07 AM 發表

哈哈,早晨呀,kira巴打,我梗要訓啦,我只係遲你小小訓咋嘛...:027:
睇嚟做好哂功課喎:085: 我就走人:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 09:15 AM 發表
哈 ~ 見你 6 點幾重回緊兄弟 d post , 9 點又見你 , 瞓得 果 2~3粒鐘 , 夠唔夠精神呀:028:
唔係喎,6點幾我仲訓緊..你可能睇錯時間...:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-17 09:43 AM 發表

睇嚟做好哂功課喎:085: 我就走人:097:
快d搵地方呀..:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 09:46 AM 發表

快d搵地方呀..:122:
你準備好未呀:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 09:45 AM 發表

唔係喎,6點幾我仲訓緊..你可能睇錯時間...:071:
Sorry ....係我睇錯:032:
走去食個靚靚早餐先返黎執馬會錢:071:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 09:53 AM 發表

Sorry ....係我睇錯:032:
走去食個靚靚早餐先返黎執馬會錢:071:
唔駛sorry...:122: 好閒事..快d番,但我一陣可能出街..暫時未g會去邊,但跑馬既時候我應該係到..:025:

bye,閃人:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆