上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 10:09 PM 發表 查看引用來源

要是......她今天對你說.......她會離婚.....跟你一起.......你又會點???
四年時間......話長唔長......大家都知大家位置.....你又可以點???
而家做到.....佢負你.......何不???
可能是正正四年多...但看不透對方而帶點無奈吧!

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 10:12 PM 發表 查看引用來源

就是因為....她改了.......才困擾我..........
你仍介意對方過去的事??  看開些吧

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 10:13 PM 發表 查看引用來源
可能是正正四年多...但看不透對方而帶點無奈吧!
你覺得一切儘在掌握.......但..........現在看來.........好像.......................輸了..................

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 10:16 PM 發表 查看引用來源
你仍介意對方過去的事??  看開些吧
不是介意.....要是她還是小姐.....我反而覺得好一點.........
看開了......和澳門sn女子的一番話.........我知道怎樣做了......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 10:19 PM 發表 查看引用來源

你覺得一切儘在掌握.......但..........現在看來.........好像.......................輸了..................
我又不覺得是輸了,其實昨日可以給她電話...好容易擺平,但今次我企硬是有點兒找借口...原因可能是太陽油吧!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 10:27 PM 發表 查看引用來源
我又不覺得是輸了,其實昨日可以給她電話...好容易擺平,但今次我企硬是有點兒找借口...原因可能是太陽油吧!
衣不如新........人不如...............................

早睡早起........明天再聊吧...............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 10:28 PM 發表 查看引用來源

衣不如新........人不如...............................
我又至於是那種貪新厭舊的人,若是的話又怎會一起四年,好多感覺只有自己才會明白.

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-5 09:33 PM 發表 查看引用來源

几舊水就享受人間美食,做了以為人世間之中最親密的事情(解決生理需要,卻發現這人只當家常便飯,心裡並沒好過,y兄已經一一經歷過,此時開始,他正,,尋找真水的故事(解決心理需要)。

兩樣野黎波:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 09:43 PM 發表 查看引用來源

浪唔浪漫......自己認為既.......就算係喺大排檔........同心愛既人一齊.......我都覺得浪漫.........
同意,究竟這個人會幾時出現呢:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆