上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 va40hk 於 2010-8-15 09:57 PM 發表 查看引用來源

囂張.......正常,
當你順頭順路,我諗你仲串過2料.
前排2料成績好過陣都無人留意,依家一衰D粉腸就出黎講
跟紅頂白.......似乎終於明白:025:
你既意思即係連你都承應2料係囂張啦:034: 係呀 我只係想提點下佢,佢下次唔好咁囂張,長路有盡時,某程度上佢唔係之前咁囂張就唔會有今日既抽水怪出現 有好多野都係自己搞出黎

引用:
原帖由 wkssimon 於 2010-8-15 09:57 PM 發表 查看引用來源
大家稍安無燥
你地既目的係乜野 :025:  真係唔明
老老實實
人品好, 夠厚度就自然冇人話你囂, 亦都唔會有人抽水
你明未?

引用:
原帖由 va40hk 於 2010-8-15 09:57 PM 發表 查看引用來源

囂張.......正常,
當你順頭順路,我諗你仲串過2料.
前排2料成績好過陣都無人留意,依家一衰D粉腸就出黎講
跟紅頂白.......似乎終於明白:025:
當你順頭順路,我諗你仲串過2料..係你諗姐...唔代表我:086:
咁中意護住你主人..有用咩:086:

引用:
原帖由 euyhk 於 2010-8-15 09:57 PM 發表 查看引用來源

但系佢話 12/8 日買喎! 你唔識字嘅咩! :030:
自己知就算啦 玩開都知啦:025:

支持社長既巴打...我地一起出黎打支持好嗎....

趕走呢班抽水怪...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 TT131422 於 2010-8-15 10:07 PM 發表 查看引用來源
支持社長既巴打...我地一起出黎打支持好嗎....
我第一個支持,社長唔出料,我邊度有對家買?

講真之前對面既西西哥哥都識話 長路有盡時 佢自己會有一日輸 佢既態度我十分欣賞係佢輸果陣我真係未出個聲 但係而家 我真係想講句 做人別太器 唔好諗往用咩留言數 加熱數呢証明自己既地位 証明自己有幾掂 呢D野係相對架 到你輸果陣 只會令自己難有落台楷 大把人出POST都話 只係心水 唔係必中 ,但唔夠幾多個留言 幾多個加熱唔出POST真係第一次見 到自己PK果陣 真係要即時漕哂水

支持2料兄

引用:
原帖由 chiukinghp 於 2010-8-15 10:09 PM 發表 查看引用來源
講真之前對面既西西哥哥都識話 長路有盡時 佢自己會有一日輸 佢既態度我十分欣賞係佢輸果陣我真係未出個聲 但係而家 我真係想講句 做人別太器 唔好諗往用咩留言數 加熱數呢証明自己既地位 証明自己有幾掂 呢D野係相對 ...
x 2 咪當我抽水 :092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆