上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:00 PM 發表 查看引用來源

Lam 太公?? 死左咩 ...噓 ........
好似好慢甘 ...好難留言!!!!
今日真係好慢喎~ =___="

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:02 PM 發表 查看引用來源

其實好眼瞓架~
不過無人返來
想留多一陣先去瞓囉~ :028: :028:
好心你就好好休息 .........!!!!!
你等靚天使???:092:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:03 PM 發表 查看引用來源

噓 ..呢d 客吐說話不用說 !!!!!!
食左藥5累咩???
e生有冇話你咩一回事???
今日外面天氣酷熱...記緊飲足夠水源
喉嚨發炎~ :122:
不過個醫生好求其囉~ :025:
食咗d藥~ 好眼瞓~ 仲好肚餓~
唔知點解呢~ :030:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:03 PM 發表 查看引用來源

今日真係好慢喎~ =___="
哈哈 ~~ 所以今晚少人黎囉 .........
你都係咪鬼等喇 ....聽我講...早d 休息啦!!!!
5係你病鬼埋就 ......:036:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:04 PM 發表 查看引用來源

好心你就好好休息 .........!!!!!
你等靚天使???:092:
等唔到佢架啦~ :028: :028: :028:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~ 所以今晚少人黎囉 .........
你都係咪鬼等喇 ....聽我講...早d 休息啦!!!!
5係你病鬼埋就 ......:036:
小白病死咗咪可以去搵LAM太公去玩囉~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:05 PM 發表 查看引用來源

喉嚨發炎~ :122:
不過個醫生好求其囉~ :025:
食咗d藥~ 好眼瞓~ 仲好肚餓~
唔知點解呢~ :030:
5知點解??? 食藥後眼訓係正常丫!!!!
好肚哦都正常丫 ....你都未食野!!!!!:096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:07 PM 發表 查看引用來源

5知點解??? 食藥後眼訓係正常丫!!!!
好肚哦都正常丫 ....你都未食野!!!!!:096:
無胃口點食姐~ :029:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:07 PM 發表 查看引用來源

小白病死咗咪可以去搵LAM太公去玩囉~ :023: :023:
哦 ...我明白喇!!!! 姐係我地呢一世 ...5死都5見 .....
死左先見~~~~~~ 好慘呀我!!!! 唉....... x 33

你做咩咁得閒唔約FD去街姐~
在屋企對住電腦咁無聊~ :028: :028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆