上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 10:41 PM 發表

香港怡東酒店大把,,韓妹,日本妺...等等..唔駛咁遠wor??人一世物一世,,日本妺點都要試試:027:
知"訂"者非波記也

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 10:41 PM 發表

香港怡東酒店大把,,韓妹,日本妺...等等..唔駛咁遠wor??人一世物一世,,日本妺點都要試試:027:
酒店咁大點搵........

入到去話,我要個日本妹唔該?XD

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 10:42 PM 發表
你又記得?我一坐低就同你講我like史達喇.:071:重中埋3串1喇:096:
雖我冇買,但我記得

回覆 #2095 謝拉特 的帖子

烏鴉都無距甘近呀:096:

回覆 #2103 波盤預言家 的帖子

生日到宜家都係luckday

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 10:43 PM 發表

on  nine仔..:025:又 廢up!!!你未試下咁入去問,但問之前 call我去看同拍低..:071:

係唔係一幫主隊打氣...客隊就入波o個隻呀:046:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 10:45 PM 發表

on  nine仔..:025:又 廢up!!!你未試下咁入去問,但問之前 call我去看同拍低..:071:
貼切

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 10:43 PM 發表

你應該好似接機咁...整個紙牌..個牌上面寫住..我要個日本妹~~:097:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 10:45 PM 發表

:096::096::096:叫距去老钵試下o甘下锺仔先:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆