上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:30 AM 發表

哈哈,講笑姐,大家研究下啦,第6場有過表現既馬,係,1,2,3,4,6,8,9,10其他我覺得唔係唔夠班,就係唔岩路程或未夠水準.
  而當中1,2,3,4,6,8,9,10 <=呢8隻又有1同2算係沉左既馬,3,4,6,8,9 就係質新未証明過 ...
咁大獲,aa兄完全唔要隻12......:044: 我買左......:030:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 02:36 AM 發表

咁大獲,aa兄完全唔要隻12......:044: 我買左......:030:
第6場12我自己覺得前次在5班嬴得咁辛苦,都交代左,今場咪唔睇佢囉,講真,呢場可以話太多馬有機會,但又冇一隻有信心一定有p...所以我自己估呢場有可能係全日爆得最甘既場合..:030:
你隻12唔係冇機,但我睇唔通...:028:
可能我唔買你先會中呢...:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:34 發表

傻既..師兄之前咪話食晒羅 ..完全康復喇 :096:
karlton 兄 , 乜你都咁夜既....T國係好多夜生活既:096:
包你晚晚飲到不醒人示:096:
早抖! 兄弟

眼瞓咯 ...明天先算....師兄早抖喇

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:44 AM 發表
眼瞓咯 ...明天先算....師兄早抖喇
goodnight...:122:

我都訓囉....886 各位巴打.:009:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:40 AM 發表

第6場12我自己覺得前次在5班嬴得咁辛苦,都交代左,今場咪唔睇佢囉,講真,呢場可以話太多馬有機會,但又冇一隻有信心一定有p...所以我自己估呢場有可能係全日爆得最甘既場合..:030:
你隻12唔係冇機,但我睇唔通 ...
我揀12係見佢前次稍留佅果幾好,上次又搶放輸擺明同「衝勁寶」開路。今次排二檔跟係「悅目」同「威財寶」之後直路先發力,如果聽日利貼欄佢會好𤥢數呢....:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:48 AM 發表
我都訓囉....886 各位巴打.:009:
aa兄,養足精神聽曰做現場賽馬直擊....:036:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 02:50 AM 發表

我揀12係見佢前次稍留佅果幾好,上次又搶放輸擺明同「衝勁寶」開路。今次排二檔跟係「悅目」同「威財寶」之後直路先發力,如果聽日利貼欄佢會好𤥢數呢....:092:
冷門有機會....呢馬跟本大部份時間在玩野.....多次以58秒幾頭1000跑1400米.......仲唔係玩野....稍留兩場已經1W1P.....根本四班都有得爭....五班大超......

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-17 03:06 AM 發表

冷門有機會....呢馬跟本大部份時間在玩野.....多次以58秒幾頭1000跑1400米.......仲唔係玩野....稍留兩場已經1W1P.....根本四班都有得爭....五班大超......
哇..原來呢隻馬試過(多次以58秒幾頭1000跑1400米)跑咁既段速架.? :044: 咁就要睇實佢..:041: 多謝smboby兄通g..:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆