上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  65.9k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-3 01:18 AM 發表 查看引用來源

靚腳冇咁易搵lol 你估真係咁多個連詩雅XD
連詩雅都有70 分,
佢上次帶黎個個仲正,
尋日黎既楊琳仲正過佢

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-3 01:20 發表 查看引用來源

=口= 我見到你個名我以為discuss又hang左.....點解你未訓=口=

嗰次我真係唔係有心XD 太驚嚇XD 哈=.='''''''''
就好似小朋友玩火但之後發玩大咗,於是攞個滅火筒即刻救熄佢,但其實個火控制到

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-5-3 01:22 AM 發表 查看引用來源

揾錢緊要,就算幾辛苦都要頂住,
有好多次想放棄,但系都同自己講
挨過左就系你既。

捱過左就係你既:smile_42:
捱過左先係你既, 所以要捱 lol

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-5-3 01:23 AM 發表 查看引用來源

連詩雅都有70 分,
佢上次帶黎個個仲正,
尋日黎既楊琳仲正過佢

上次帶黎嗰個叫唔出名lol?

楊琳..好似冇聽過lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-3 01:24 AM 發表 查看引用來源

捱過左就係你既:smile_42:
捱過左先係你既, 所以要捱 lol
小弟F.5 得7分 所以出左黎做野

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-3 01:22 AM 發表 查看引用來源

咁我唯有認我語言水平唔高lol 但我係貨真價實文科生XD!!!!!!!!!!哈
我知。。我都唔想再彈你啦。。放過我啦

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-5-3 01:23 AM 發表 查看引用來源

就好似小朋友玩火但之後發玩大咗,於是攞個滅火筒即刻救熄佢,但其實個火控制到

er......... 咁夜, 唔好講比喻啦XD
btw, 好似冇攞滅火筒, 個火自己熄左lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-3 01:25 AM 發表 查看引用來源

上次帶黎嗰個叫唔出名lol?

楊琳..好似冇聽過lol
楊琳Model黎既,佢男朋友都超靚仔

上次帶黎個個,我記得拍過套電影甘啦,

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-5-3 01:25 AM 發表 查看引用來源

小弟F.5 得7分 所以出左黎做野

:smile_39:會考算得乜野, 出到社會睇下邊個係高分低能lol

引用:
原帖由 azpui 於 2014-5-3 01:26 AM 發表 查看引用來源

我知。。我都唔想再彈你啦。。放過我啦

其實你話你唔再懷疑我文科生既身份, 我就以後唔喺你面前提文科生呢3隻字XD!!!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆