上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

有得插緊係無套插最正啦~何況對手係你

比個白鬼中出完有冇食事後丸?

回microguy

鬼佬通常好鬼狼死,大隻佬個度好鬼大.插死人個種

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2015-2-5 06:51 AM 發表 查看引用來源
比個白鬼中出完有冇食事後丸?

個日安全吾洗食,如果吾係我吾會比佢內射,食得多事後丸對身體吾好.

「Your pussy juice is so sweet (妳D汁好甜)⋯⋯」.........................

真的嗎:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-2-5 01:09 PM 發表 查看引用來源
辣媽,妳被白鬼中出,一定好爽同好high
咁妳高潮咗幾多次?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-29 12:08 PM 發表 查看引用來源
我們移民多倫多後找不到工作,閑著無聊便生了一個兒子,生活也算安樂。後來老公不想這麼年輕便游手好閑,決定回港再創一番業,便拋下了我們倆母子做太空人。

本來我要照顧兒子亦十分忙,即使老公不在也有寄託不愁 ...
你呢個PO我當年都有睇,我都要重温返個结局係點。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 02:14 AM 發表 查看引用來源

哈哈,使唔使幫你手.........
重温返都想妳幫幫手

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-1 10:21 AM 發表 查看引用來源

Yes, they are good talker, and since the western culture speak their heart, they can say sweat thing like what they feel about you and they love you (at least at that moment) without hesitation or ...
妳做過護士?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-2-5 01:09 PM 發表 查看引用來源
人妻鍾唔鍾意3p?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆