上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.9k

回覆1898 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 09:05 AM 發表 查看引用來源經歷緊既就想忘記, 經歷完就明白如果次次都忘記左又由零開始, 到呢個生命完結,可以都無乜野好記,...
係呀!人生就係咁,經歷令我們成長:smile_30::smile_30:

咪亂射呀! 中左......攪出人命呢....
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 15:54 發表 查看引用來源

目標,好易姐,通街都係,要射中先得架…

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 03:53 PM 發表 查看引用來源

我唔吹得架…好少吹…

邊啲 c 姐勁…你夠殺啦衣家張頭像~~~:smile_47: :smile_47:
哈哈..近排冇女少吹左呀 ..

睇 c姐既文字..唔似喎...:smile_o10:
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 15:55 發表 查看引用來源

你唔知姐…我係神憎鬼厭既人…

係架, 小朋友要跌下先識行...一樣~慢慢就會識行同行得穩..
引用:
原帖由 大蘋果雯雯 於 2012-2-3 15:57 發表 查看引用來源
係呀!人生就係咁,經歷令我們成長:smile_30::smile_30:

回覆1909 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 09:30 AM 發表 查看引用來源佢未有男友,我唔係怕死,只不過傾開講女仔對男仔講"?佬"  係未對個男仔有?意思先講開姐!
咁無男朋友就好易話為la:smile_30:如果個女仔係對你有意思說會答應:smile_13:你可以問下佢有無約人,如果無架你就問佢:我想約你14/2去睇戲食飯!睇下佢點答你!如果佢話唔好架!咁你就話唔得閒唔緊要,可以約第二日嗎?(因為咁唔會令個女仔覺得你迫佢,但又可以令佢知道你對佢有意思)我之前o的語氣可能令你誤會:smile_35:其實因我之前就試過同你咁上下經歷!所以令我代入左,如果我語氣重左唔好見怪:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 PostitCY 於 3-2-2012 03:27 PM 發表 查看引用來源
想對方了解自己,好多時都要大家了解左先, 要人估野,係要比d tips ,

不過有時都唔係好知自己想點係真既, 但真係唔開心,想人氹, 真係直接d 講.. 咁會開心d,
就算唔想直接出聲.... 或者折衷既方法就好似你所講 "要人估野,係要比d tips "

不過要人地成日估..... 真係好辛苦 :smile_39:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 02:55 PM 發表 查看引用來源
見到咁多cm 頭痛?

做乜咁耐唔入黎呀 去左邊呀? :smile_o13::smile_o13:
hahah冇啊..
做野囉..
今日唔方便成日上黎嘛..

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 03:40 PM 發表 查看引用來源

呢兩句通常係女仔講多喎…

`講完就  fe le fei le 喊…

跟住就卜埋男仔度 dup 個男仔…

有無講錯…

你睇得電視太多啦 Mr Bird!!!
現實中應該係..... 講完呢句之後, 大家都無言 :smile_39:

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 03:46 PM 發表 查看引用來源

咁要 tam 妹指點下囉!
你咁得意既.... 搵個痴既黎指點你 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆