上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 06:42 PM 發表 查看引用來源
我要走:smile_o13: ....你先入泥:smile_o07:
啱啱先搞掂手頭既工作咋:smile_o13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 06:44 PM 發表 查看引用來源
試吓啦,反正你都括左出去,但bb肯嗎?
佢應該吾肯~要再搵過新既女女:smile_o05:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 02:10 PM 發表
講真,港女跟上面女女真的無得比,之前啲船早上起身走時很多時候都會發短訊,…沒煮早點給你吃,记得自己吃多一點啊…上車了沒有啊,…過關了沒有啊…天氣凉了穿多一點啊…回到公司給我短讯啊,間 ...
唉..乜我行為咁似上面 d 女仔嘅 :smile_39: :smile_39: :smile_44:

比他知道..實愛死我.了.... kekekek...

终於可以揾番個人..過下半世..

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 05:13 PM 發表
明白了,你心情相當明白,之前條船又係拖拖拉拉,所以我講過只要女人主動,以男人絕情不起的性格很容易跟其行,只係由始至終你對她已很好了,是她不珍惜,希望不是給她當提款機,
我的一位女朋友...老公出去曳曳...

比咗外面女人 hk$35萬..

之後她發現了...亦明白....留唔住個人同心...
於是離婚..分他一半身家.................

當女人知道無得mount...就一係整個 bebe.. 一係 "立" $$$.

好悲哀 !!!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-12 07:55 PM 發表 查看引用來源

我的一位女朋友...老公出去曳曳...

比咗外面女人 hk$35萬..

之後她發現了...亦明白....留唔住個人同心...
於是離婚..分他一半身家.................

當女人知道無得mount...就一係整個 bebe.. ...
花姐你好 :smile_o15:

心軟好.......心硬也好......這一生一世.......我不能忘記她...........就當是......前世恩.....今世報..........

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-12 08:37 PM 發表

花姐你好 :smile_o15:
how do u do ?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 08:43 PM 發表
心軟好.......心硬也好......這一生一世.......我不能忘記她...........就當是......前世恩.....今世報..........
要善了 ..

了凡四訓講過 :
凡是待人處事比較穩重、厚道的人,常常能夠獲得福報
勿以善小而不為 , 勿以惡小而為之

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-12 07:39 PM 發表 查看引用來源

唉..乜我行為咁似上面 d 女仔嘅 :smile_39: :smile_39: :smile_44:

比他知道..實愛死我.了.... kekekek...

终於可以揾番個人..過下半世..
咁真係恭喜妳啦! 蓮花姐:smile_o03:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 08:43 PM 發表 查看引用來源
英雄難過美人關....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆