上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 09:43 PM 發表 查看引用來源

浪唔浪漫......自己認為既.......就算係喺大排檔........同心愛既人一齊.......我都覺得浪漫.........
完全正確...

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-5 09:33 PM 發表 查看引用來源

几舊水就享受人間美食,做了以為人世間之中最親密的事情,卻發現這人只當家常便飯,心裡並沒好過,y兄已經一一經歷過,此時開始,他正,,尋找真水的故事。

我願能找到-她鄉真水的故事

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 09:32 PM 發表 查看引用來源

我只是身高..........不用看得我既高............
你既條件確實比任何人高啊!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-5 09:35 PM 發表 查看引用來源

我沒有六尺高,但卻會待你好

高田兄身高和我是一樣...但學識又高出我一大截:')

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 09:56 PM 發表 查看引用來源
你既條件確實比任何人高啊!
但是........我現在.......正正.......就和一個........之前.........做小姐的女子........在一起................

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 09:48 PM 發表 查看引用來源

人有時序........
畢竟一起四年了,但卻令我失望,雖然大家都清楚知道最終的結局.  也許今次對我是最佳的籍口.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 10:03 PM 發表 查看引用來源
畢竟一起四年了,但卻令我失望,雖然大家都清楚知道最終的結局.  也許今次對我是最佳的籍口.
要是......她今天對你說.......她會離婚.....跟你一起.......你又會點???
四年時間......話長唔長......大家都知大家位置.....你又可以點???
而家做到.....佢負你.......何不???

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-5 10:00 PM 發表 查看引用來源

但是........我現在.......正正.......就和一個........之前.........做小姐的女子........在一起................
換作是我...如果今天她能為我改正這絕對困擾不倒我.   若今天你心裡仍存著這陰影...那我勸你從今天對她快快放手.  真心話!!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 09:58 PM 發表 查看引用來源
高田兄身高和我是一樣...但學識又高出我一大截:')
你都唔差..........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-5 10:09 PM 發表 查看引用來源
換作是我...如果今天她能為我改正這絕對困擾不倒我.   若今天你心裡仍存著這陰影...那我勸你從今天對她快快放手.  真心話!!
就是因為....她改了.......才困擾我..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆