上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 gambler888 於 2010-8-15 09:34 PM 發表 查看引用來源
:014: :015: 樓主一早話左你只係c級架啦, 我就係a級喇!想長期贏錢你點及我:041:
A級大師,可否指點小弟迷津?

引用:
原帖由 va40hk 於 2010-8-15 09:09 PM 發表 查看引用來源
坦白講
我都有時會跟佢2料心水都有斬獲,
各位抽水怪一時運滯有幾奇,各位.
唔通你地從來未試過做燈........
講句野有時候要有積下點口德.

2料一時運滯不如停一陣,
我諗好運點都會降臨,加油吧
衰太囂張...抵比人插:086: :086:

平時好多人係度SUPPORT SUPPORT GA
點解而家一個人都冇??

期待2料兄走過谷底  我撐你:098:

我都撐你2料兄......"

引用:
原帖由 燈料王 於 2010-8-15 09:48 PM 發表 查看引用來源
平時好多人係度SUPPORT SUPPORT GA
點解而家一個人都冇??
一講完..終於有人走返出黎support:086:

引用:
原帖由 樹木哥 於 2010-8-15 09:46 PM 發表 查看引用來源
衰太囂張...抵比人插:086: :086:
囂張.......正常,
當你順頭順路,我諗你仲串過2料.
前排2料成績好過陣都無人留意,依家一衰D粉腸就出黎講
跟紅頂白.......似乎終於明白:025:

引用:
原帖由 樹木哥 於 2010-8-15 09:52 PM 發表 查看引用來源
一講完..終於有人走返出黎support:086:
又真係好佩服你同果班抽水撚 平時又唔見你地出聲 一輸就即刻上水:028:
點解可以更快知架 cd rom定係有長跟先??:044:

引用:
原帖由 teddysignal 於 2010-8-15 09:40 PM 發表 查看引用來源

euyhk~股票有樣野叫"碎股",平時投資者係市場上買賣以一手為一個單位的。碎股可以經股票經紀係市場上掛牌買入,不過手續費相對比較貴,所以無乜人會咁做。
不過我相信2料兄應該停留左係2899一千股一手既時代,當 ...
但系佢話 12/8 日買喎! 你唔識字嘅咩! :030:

大家稍安無燥
你地既目的係乜野 :025:  真係唔明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆