上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 10:52 PM 發表 查看引用來源

心中有咪得囉~ :122:
我見你屋企無人來探你
你都一樣照報時架~
噓.... 我勁悶....無聊先黎番 uwant 之嘛 ....
無人黎都無計架 ..... 唯有x太公釣魚 ...願者留言:034:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

變咗身先會變到新嘛~ :025:
死火啦...同你傾計要用d 我5係成日用既野 ........ 腦!!!:030:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

噓.... 我勁悶....無聊先黎番 uwant 之嘛 ....
無人黎都無計架 ..... 唯有x太公釣魚 ...願者留言:034:
Lam太公釣魚~ :096: :096:
做咩勁悶姐~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 10:54 PM 發表 查看引用來源

自己參詳吓囉~
你咁醒~! :036:
懶醒是吧 .....噓!!!!!!!
5眼訓咩...小白

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 10:54 PM 發表 查看引用來源

自己參詳吓囉~
你咁醒~! :036:
5眼訓咩...小白

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 10:57 PM 發表 查看引用來源

Lam太公釣魚~ :096: :096:
做咩勁悶姐~
Lam 太公?? 死左咩 ...噓 ........
好似好慢甘 ...好難留言!!!!

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 10:56 PM 發表 查看引用來源

死火啦...同你傾計要用d 我5係成日用既野 ........ 腦!!!:030:
做乜咁睇少自己呀~ :023:
你個腦不知轉得幾快~ :034:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 10:58 PM 發表 查看引用來源

5眼訓咩...小白
其實好眼瞓架~
不過無人返來
想留多一陣先去瞓囉~ :028: :028:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:01 PM 發表 查看引用來源

做乜咁睇少自己呀~ :023:
你個腦不知轉得幾快~ :034:
噓 ..呢d 客吐說話不用說 !!!!!!
食左藥5累咩???
e生有冇話你咩一回事???
今日外面天氣酷熱...記緊飲足夠水源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆