上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:07 AM 發表
師兄..我覺得第 8 場有 D 古怪....:025:
話晒都係杯賽
巫記唔騎李廐隻盈綵
柏寶唔騎賀廐隻驊中龍
方廐隻包裝武士又唔用巫記或者勝哥 (亞滇已經騎兩次都輸跑第 2)
反而巫記同勝哥都冇馬騎
拆唔掂:028:
我就當自己拆掂左(當咋),你講既野我諗過,仲有冼力同柏寶都換轉座騎,就係因為咁多怪因素,我呢場就當個d馬屎既,計黎計去,最正頭正路,表面睇最有鬥志既,應該係驊中龍.至於隻驊中龍,我記得柏寶嬴個次係因為韋達停賽,佢先有機會騎,驊中龍本身係支持開韋達既.
至於隻包裝武士,我自己睇佢唔係短途馬,雖然2次1000都近,但係出閘唔快,而今場佢變左人地目標馬,佢自己都會當自己有機會,咁佢仲夠唔夠膽出閘留咁後呢,如果佢跟前dd,最後200又會唔會有番上1次既追勁呢,而且隻馬留過鼻血,又搏左1場,可唔可以第2次入黎呢,太多疑問之下我決定唔理佢,大熱門買小隻冇所謂.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:16 AM 發表

我就當自己拆掂左(當咋),你講既野我諗過,仲有冼力同柏寶都換轉座騎,就係因為咁多怪因素,我呢場就當個d馬屎既,計黎計去,最正頭正路,表面睇最有鬥志既,應該係驊中龍.至於隻驊中龍,我記得柏寶嬴個次係因為韋達 ...
Thank you !!! 咁我可以減少隻 , 呢場剩買驊中龍

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:10 AM 發表

估唔到呢場我想偷雞唔出分析都比你追殺...我屎緊..........講笑:071:

再度豪情 理據其實冇乜,只係呢場我估佢唔會學上次留後,當然唔係話佢放,但呢隻馬跑咁多次,最叻第2個次就係 漏閘王列力哥騎,上名第2之 ...
我都唔想追殺你,但呢隻𤪻跑完第一場之後我已經跟佢,驚呢場走寶硓....:032:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:21 AM 發表

Thank you !!! 咁我可以減少隻 , 呢場剩買驊中龍
上面加左小小料,你睇埋先...:027:

三哥, 咁夜都諗馬, 今晚食咗藥未?:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 02:22 AM 發表

我都唔想追殺你,但呢隻𤪻跑完第一場之後我已經跟佢,驚呢場走寶硓....:032:
  哈哈,講笑姐,大家研究下啦,第6場有過表現既馬,係,1,2,3,4,6,8,9,10其他我覺得唔係唔夠班,就係唔岩路程或未夠水準.
  而當中1,2,3,4,6,8,9,10 <=呢8隻又有1同2算係沉左既馬,3,4,6,8,9 就係質新未証明過太多,最叻跑第2名(指今季)既有2,3,6,10 4隻,所以我先會搏隻 6 今場偷雞.

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 02:27 AM 發表
食哂,冇藥食...問你怕未...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:30 發表

哈哈,講笑姐,大家研究下啦,第6場有過表現既馬,係,1,2,3,4,6,8,9,10其他我覺得唔係唔夠班,就係唔岩路程或未夠水準.
  而當中1,2,3,4,6,8,9,10 <=呢8隻又有1同2算係沉左既馬,3,4,6,8,9 就係質新未証明過 ...
三哥, 我數完你D1,2,3,4眼瞓啦! 早抖!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 02:27 AM 發表
傻既..師兄之前咪話食晒羅 ..完全康復喇 :096:
karlton 兄 , 乜你都咁夜既....T國係好多夜生活既:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 02:34 AM 發表

三哥, 我數完你D1,2,3,4睇瞓啦! 早抖!
早抖,我都差唔多訓囉..:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆