上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  30.1k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-20 08:10 AM 發表 查看引用來源

咩叫養金魚?
齋眼5飲。。xd

引用:
原帖由 GymHard 於 2018-7-19 11:42 PM 發表 查看引用來源

苦瓜我細個唔鍾意食
反而大個咗就好鍾意食
係囉,老人家成日都話,細個唔鐘意食嘅嘢,到大個咗自然就會喜歡,苦瓜我宜家都好喜歡㗎,有時煮苦瓜炒蛋時都會用上兩個苦瓜咁多㗎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-19 11:50 PM 發表 查看引用來源

可樂味ok,但偏向軟糖haribo
你同我一樣喎,咁啱嘅~~

珍寶珠,我公司都有呀,因為係我買的,買番去俾公司同事食㗎,不過我自己就偏愛可樂味。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-20 12:05 AM 發表 查看引用來源

珍寶珠太細,我食開大D嘅😝
死啦,乜珍寶珠有大嘅咩?
定係師姐,你講緊第二樣嘢呢。:smile_41:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-20 08:27 AM 發表 查看引用來源

佢食開專屬司華力腸呀

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-20 08:27 AM 發表 查看引用來源

我估真係珍寶珠下嘛.係唔係D特別版,有大大粒SIZE?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-20 08:05 AM 發表 查看引用來源

嗱~~雖然我唔係成日入嚟,但有嘢睇,記得預埋我呀!
又成日ot o到好夜?

唉~~~~~~Mandy又追唔到,又有個咁鬼好記性嘅銘師兄喺度搞搞震,再加上龍師兄嘅Lucy吹極都冇野出⋯⋯
我係咁倚騎劫一小段,長話短說:

話說小妹中學時期係女子籃球隊,當時嘅隊長(靚、叻、多人追)好照顧我,對我好好,好快變得好熟,成日都一齊,大概返學放學練波沖涼都一齊,年紀小好多野都唔會介意咁多⋯⋯
有一次練完波又係同平時一樣一齊沖涼,突然隊長從後攬住我,之後⋯⋯都係嗰d攬攬錫錫咁啦,我嘅所有第一次就比左呢個隊長啦。

P.S.多得佢,我就更加肯我好須要男人同好愛大J呀🤣🤣🤣
老公我好愛你呀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-20 08:53 AM 發表 查看引用來源

佢食開專屬司華力腸呀
其實有無人係成碌食,唔切開既呢?:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-20 08:19 AM 發表 查看引用來源

係囉,老人家成日都話,細個唔鐘意食嘅嘢,到大個咗自然就會喜歡,苦瓜我宜家都好喜歡㗎,有時煮苦瓜炒蛋時都會用上兩個苦瓜咁多㗎
死啦,我由細到大都好鐘意食苦瓜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆