上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.8k

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-4 02:08 PM 發表 查看引用來源
我寧願認自己冇撚用, 女人真係好西麻煩

終於忍唔撚住講得好清楚叫條女以後咪撚再煩我, 女人真係好西自私,

喂岩就繼續唔岩就算架啦, 大家成年人, 仲得閒同你做FD咁撚假咩
原來如此......

引用:
原帖由 暗狼 於 2015-2-3 11:14 PM 發表 查看引用來源

對, 甚麼都忍, 我可以

不過對住塊鏡都認唔出自己個陣, 又會諗呢D 係咪自己想要既野
是的,有D人思想離地,完全忘我,但當形勢有變,要硬著陸的時候,便得學要承受~

"我可終於為我生存 承受日後路上沒盡考驗"

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-4 12:29 PM 發表 查看引用來源

或者, 試下男人啦

可能另有一番天地:smile_o01:
講真我有考慮過, 有時真係覺得男人比較了解我

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-4 02:13 PM 發表 查看引用來源

女人真係好撚恐怖, 乜撚野都記得
嘩... c兄唔洗爆晒粗姐..

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-4 02:21 PM 發表 查看引用來源
是的,有D人思想離地,完全忘我,但當形勢有變,要硬著陸的時候,便得學要承受~

"我可終於為我生存 承受日後路上沒盡考驗"
承受並非我的風格, 而且已經唔撚會再采鳩佢

袖手旁觀, 笑傲江湖才是我的風格

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-4 02:16 PM 發表 查看引用來源

死啦,我已經唔記得你講過乜。

岩先有所得罪多多包含。哈哈哈,包完再含。

你唔好一入嚟就彈句咁嘅嘢先得咖嘛。

係,啱就繼續,唔啱就待續,bye.

遇人不淑啊師兄你 ...
係, 係我遇人不淑, 但... 結果係靚既, 好似你頭像對奶咁靚

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-4 02:35 PM 發表 查看引用來源

嘩... c兄唔洗爆晒粗姐..
爆粗要花氣力打多幾個字, 你應該欣賞

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-4 02:42 PM 發表 查看引用來源

承受並非我的風格, 而且已經唔撚會再采鳩佢

袖手旁觀, 笑傲江湖才是我的風格
風格隨年紀,人物,環境而改變,叔叔都好撚like師兄呢D真性情,唔撚鍾意就唔撚好再比人存有任何幻想,盞害撚死佢~

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-4 02:46 PM 發表 查看引用來源

係, 係我遇人不淑, 但... 結果係靚既, 好似你頭像對奶咁靚
但個結果得你自己一個享受靚,就正如你望緊我對奶只能自high一樣。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-4 03:08 PM 發表 查看引用來源

但個結果得你自己一個享受靚,就正如你望緊我對奶只能自high一樣。

Wakkkaaa笑死...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆