上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.7k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:54 PM 發表 查看引用來源

5 盟! 卡到5 到有乜關西???
禾窮西呀嘛~:smile_o08:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-23 04:55 PM 發表

一個要係電話傾~一個要係qq傾呀:smile_41:  
5係,返到企,仲 Q 5 停!電話就一般般多啦!
我咪又自已 Q,同埋發短信比其他女同 friend !  佢有佢玩,我有我玩!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:54 PM 發表 查看引用來源

5 盟! 卡到5 到有乜關西???
輝仔梗係想用信用卡出機啦:smile_38:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:58 PM 發表 查看引用來源

5係,返到企,仲 Q 5 停!電話就一般般多啦!
我咪又自已 Q,同埋發短信比其他女同 friend !  佢有佢玩,我有我玩!
哦~小問題啫:smile_35:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:58 PM 發表
禾窮西呀嘛~:smile_o08:
係喎,你洗 5 洗上定淘BO買定 Q-Sim用呀!!:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-23 04:59 PM 發表 查看引用來源

輝仔梗係想用信用卡出機啦:smile_38:  
矛錯~:smile_o12:唔洗拎咁大舊錢呀嘛...你知我窮西黎架啦:smile_o03:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 05:04 PM 發表 查看引用來源

係喎,你洗 5 洗上定淘BO買定 Q-Sim用呀!!:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
咩係Q-SLIM:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 05:14 PM 發表 查看引用來源
矛錯~:smile_o12:唔洗拎咁大舊錢呀嘛...你知我窮西黎架啦:smile_o03:
吾好先駛未來錢呀輝仔~矛錢就買部平啲算啦~你知吾知信用卡幾厘息呀~:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

點解呀:smile_41:  
2幾歲...刀有D任性的:smile_15:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 03:17 PM 發表 查看引用來源

禾尋晚嘈到三點幾!今早七點爬起床!

而家眼訓到 PK.

:smile_27:
ME TOO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆