上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.9k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 03:35 PM 發表 查看引用來源
有D人係吾識佢,會比佢嚇死,識落會比佢笑死,我有個老友亦是這样,手脾有好大條疤,係因为炒車的,樣有殺氣,吾識佢以为係物勢力人士:smile_30: 識落仲純過清水:smile_30: 不煙不酒不女人,只爱車: ...
但是我........輸人唔輸陣............:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 03:28 PM 發表 查看引用來源
嘩!高總,不會吧,就只一點,一個肯用命,一個即時的反應和能力,雖然老秘的能力源之你,但你應該看重她即時的反應,有多擔心你,好好對她啦,
E兄........秘書.....跟我分了...........

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
高總,院長嗰兩招係……不要動…我給錢:smile_30: :smile_30: 响上面還是小心为上,那些盲毛冇人性,有時命對於佢地係吾值銭:smile_39:
對啊........留得青山在.........

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
高總,院長嗰兩招係……不要動…我給錢:smile_30: :smile_30: 响上面還是小心为上,那些盲毛冇人性,有時命對於佢地係吾值銭:smile_39:
果然是知我心......我會說..我不會動....小心你的刀子:smile_o11:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-28 15:46 發表 查看引用來源

但是我........輸人唔輸陣............:smile_30: :smile_30: :smile_30:
但你飮大咗,馬步責吾穩:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-28 02:36 PM 發表 查看引用來源
命裡中......好像有些東西.....不斷在重演.......昨晚......由下午一直喝......在廣州街頭.....給兩名外省.....用刀行劫.....半醉未醒的情況下.......錢包拿走..........還吃了老拳.......受點傷回去.......秘書一聽 ...
高總~最緊要身體冇事...錢財身外物呀

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-28 03:46 PM 發表 查看引用來源

我以為今日你吾會笑:smile_o08:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-28 15:49 發表 查看引用來源

E兄........秘書.....跟我分了...........
为什麼:smile_41: 你…始終放不低:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-28 03:39 PM 發表 查看引用來源
人冇事便好了......時也命也....今次你化險為夷....又是鴻福齊天了:smile_o12:
但願如此.........

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 03:51 PM 發表 查看引用來源
但你飮大咗,馬步責吾穩:smile_30:
每一次.......就這樣出事........:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆