上一頁下一頁
發新話題

女仔講 phone sex… (女仔喜此道者請進,不喜請繞道,唔係搵 sp)

收藏  |  訂閱
270  23.5k

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 06:38 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=209760994&ptid=9954505][/url]
9成都唔係真係中意你ge
我估距當你係sp lor
lufcboy:想問呢… 身為男仔既你,
除咗覺得嗰位仁兄係sp之外呢,
仲會唔會覺得嗰位係想 cool 住個女仔
e.g. 獨佔個女仔, 唔俾佢同第二個一齊/sp 咁之類呢?

如果你係 sp,你會唔會都有類似咁既諗法呢??

thx~

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 06:53 PM 發表

e.g. 獨佔個女仔, 唔俾佢同第二個一齊/sp 咁之類呢?

如果你係 sp,你會唔會都有類 ...
我覺得未必會
我懷疑個男仔可能係澳洲悶過頭

不過我唔係真係好了解兩位ge情況
好難猜ge

我就唔會想cool住對方

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 07:04 PM 發表 查看引用來源
我覺得未必會
我懷疑個男仔可能係澳洲悶過頭

不過果位c打就講左幾句
好難猜ge
死啦… 周街都係啲咁既人… 點算呀?
真係有啲好純情既咪俾佢哋糟蹋唒?????

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 07:07 PM 發表

死啦… 周街都係啲咁既人… 點算呀?
真係有啲好純情既咪俾佢哋糟蹋唒?????
:smile_27::smile_27:
我都未見過好純情ge人

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 07:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_27:
我都未見過好純情ge人
大佬呀,你喺引版梗係無啦:smile_27::smile_27:

去「女人's talk」或者啲飛機模型動漫page嗰啲嘛!
嗰啲腐女又靚又純情架……

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 06:38 PM 發表 查看引用來源

9成都唔係真係中意你ge
我估距當你係sp lor
我都係咁諗.....唉
女人都係天真同傻架啦

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

如果你係 sp,你會唔會都有類 ...
你個問題問得好好喎...其實我都想知:smile_13:

引用:
原帖由 Ilona 於 2009-6-24 07:48 PM 發表 查看引用來源
我都係咁諗.....唉
女人都係天真同傻架啦
係囉呵?
我都唔明啲男人覺得個個女人都咁有機心:smile_45:

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 07:41 PM 發表

大佬呀,你喺引版梗係無啦:smile_27::smile_27:

去「女人's talk」或者啲飛機模型動漫page嗰啲嘛!
嗰啲腐女又靚又純情架……
果d俾你糟蹋曬la
:smile_30::smile_30::smile_30:

played only one time ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆