上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.2k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-5-20 11:59 AM 發表 查看引用來源

你有冇 friend o者, 拖幾個上去 law
叫佢地係香港偷跳都重可能走得到既,過夜唔使諗啦!:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-5-20 11:59 AM 發表 查看引用來源

唔到星期六都唔知乜事, 可能成班入 walk-in 入有錢佬搵 R
walk-in又話唔好既:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 12:02 PM 發表 查看引用來源

walk-in又話唔好既:smile_38: :smile_38:
冇乜人就唯有 walk-in 都殺佢啦

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 12:02 PM 發表 查看引用來源
唔係唔好, 只係 walk-in 得就預咗好大機會冇客房啫

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-5-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

冇乜人就唯有 walk-in 都殺佢啦
其實好玩既唔使多人:smile_44: :smile_44:
三幾個兄弟加幾條女已經夠哂玩啦!:smile_34: :smile_34:
太多人都玩唔哂架啦!:smile_39:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 12:08 PM 發表 查看引用來源

其實好玩既唔使多人:smile_44: :smile_44:
三幾個兄弟加幾條女已經夠哂玩啦!:smile_34: :smile_34:
太多人都玩唔哂架啦!:smile_39:
你問下 R 團團都十九幾人好唔好, 呵呵 .....

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 11:51 AM 發表 查看引用來源
歪歪隊目回歸及媾女組長homoommoom出關喪飲喪玩Party大募集:smile_38: :smile_38:

5月23號星期六晚-鍾意喪飲喪玩喪笑既你快d報名喇!:smile_40:

各兄弟亦要快快撐場:smile_34: :smile_34:  
支持!!玩得開心D

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-5-20 12:11 PM 發表 查看引用來源

支持!!玩得開心D
支持就要出席支持先o岩喎!

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-20 12:08 PM 發表 查看引用來源

唔係唔好, 只係 walk-in 得就預咗好大機會冇客房啫
好似上一次都多人啦,我同pony2007咪又係閃埋一邊圍內人玩之嘛!:smile_42:
費是又話玩一杯十次啦!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-5-20 12:11 PM 發表 查看引用來源

支持!!玩得開心D
支持就報名啦:smile_45: :smile_45: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆