上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 23

收藏  |  訂閱
1.5k  31.6k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

佢好直接架啦,,,想同我SEX,,攪鬼錯,.,俾$$$出去叫啦
係?? :smile_27:
我以為佢只係開post 示愛添

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

叫佢下次打1083.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔係打8102 8610咩:smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

佢好直接架啦,,,想同我SEX,,攪鬼錯,.,俾$$$出去叫啦
佢有冇PM你呀...........

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-19 10:57 AM 發表 查看引用來源

一定唔會係我啦
你意思失敗o個個唔係你
定係鬼鬼鼠鼠o個個唔係你呀?:smile_30:

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

當你係荀盤...唔食對唔住自己....
早晨呀
咁真喺要小心,,,望個名都咁輿奮,,,樣都未見個,,DISCUSS  7國大風相

引用:
原帖由 wakatoki 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

今日差 D 返左, 腳痛得厲害返到局都要即是攞假走人, 我番工無得上網要上都係內聯網.
咁陰公:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 wakatoki 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

今日差 D 返左, 腳痛得厲害返到局都要即是攞假走人, 我番工無得上網要上都係內聯網.
噢.....保重保重.....

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-19 10:56 AM 發表 查看引用來源

叫佢下次打1083.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
叫佢下之打呢度上面D BANNER..........

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:58 AM 發表 查看引用來源

咁真喺要小心,,,望個名都咁輿奮,,,樣都未見個,,DISCUSS  7國大風相
d人想像力太好:smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:58 AM 發表 查看引用來源

呢D電車男黎...好純品架
最多喺屋企睇四仔打機....唔會出去搞三搞四....好野黎:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆