上一頁下一頁
發新話題

不徵18-88任何的朋友(part18)

收藏  |  訂閱
1.0k  25.3k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-12 10:20 AM 發表
坐耐d先啦..............老v:smile_38: :smile_38:
我o岩o岩先識9仔咋, 要慢慢黎嘛, 唔好太心急啦:smile_47::smile_47::smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-12 10:47 AM 發表 查看引用來源

我o岩o岩先識9仔咋, 要慢慢黎嘛, 唔好太心急啦:smile_47::smile_47::smile_44::smile_30:
我都唔識佢喎, 淨係叫我睇舖住喎:smile_03: :smile_03: :smile_03:

食飯又黎睇睇先@@@

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-12 01:46 PM 發表 查看引用來源
食飯又黎睇睇先@@@
吃飯前來支持

食飽都要黎睇睇@@@
引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-12 01:46 PM 發表 查看引用來源

吃飯前來支持

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-12 08:58 AM 發表 查看引用來源

靚女, 多謝妳既意見 !

我唔搵佢啦, 我的心開始死啦......:smile_42:
希望妳能平静少少度過這不快的事喇!!!
如果再唔開心,上嚟喇 這個討論區有好多有心人願意聆聽你的心事架
唔會獨自亂諗野..知嗎:smile_38: :smile_38: 妳要加油:smile_13: 比心機:smile_40:

各位好:smile_38:

傾多幾次就熟:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-12 10:47 AM 發表 查看引用來源

又係無人黎:smile_13:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-12 10:22 PM 發表 查看引用來源
又係無人黎:smile_13:
無人咪無人law....巧慘咩:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆