上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【141】

收藏  |  訂閱
738  6.2k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 08:48 PM 發表 查看引用來源

而加都係寄望工作...
我自己有1正1兼
不過份兼職都唔會做得長,因為同個fd傾生意:smile_44:
既然自己咁多出路...就唔怕啦...米當d人唱歌lo..無本事的人就係做小人行徑,唔使理佢.
不過呻左出黎係會舒服d,唔係屈埋屈埋個人會癲架....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 20:59 發表 查看引用來源
既然自己咁多出路...就唔怕啦...米當d人唱歌lo..無本事的人就係做小人行徑,唔使理佢.
不過呻左出黎係會舒服d,唔係屈埋屈埋個人會癲架....:smile_30: :smile_30:
希望呢件事快o的淡化晒啦:smile_42:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 08:59 PM 發表 查看引用來源

希望呢件事快o的淡化晒啦:smile_42:
會好快淡化架....加油呀:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 21:06 發表 查看引用來源
會好快淡化架....加油呀:smile_34: :smile_34:
多謝多謝:smile_38:
你食o左飯未呀:smile_41:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 09:08 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝:smile_38:
你食o左飯未呀:smile_41:
食左啦...你呢?我就慘啦...失業黎去病...今年真係流年不利...一無野做就病..
下一份工唔可以再因為唔開心而唔做啦...都要比返d壓力自己...唔係就無鬼用:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 21:12 發表 查看引用來源
食左啦...你呢?我就慘啦...失業黎去病...今年真係流年不利...一無野做就病..
下一份工唔可以再因為唔開心而唔做啦...都要比返d壓力自己...唔係就無鬼用:smile_22: :smile_22:
你做量地做o左幾耐:smile_14:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 09:14 PM 發表 查看引用來源

你做量地做o左幾耐:smile_14:
無...我係哩個月先無返工姐...唔係好耐

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 21:17 發表 查看引用來源
無...我係哩個月先無返工姐...唔係好耐
我都想做量地:smile_34:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-5-5 08:34 PM 發表 查看引用來源
放工返黎 :smile_46:
食飯未

手手晚上好 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆