上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.2k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-1 01:31 AM 發表 查看引用來源

哦.........咁 你 係 邊 隻???:smile_04: :smile_03:
室內用有毛既,戶外用膠囉。

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-1 11:06 PM 發表 查看引用來源

送到屋企lu
今日又有咩釣到呀

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-1 11:14 PM 發表 查看引用來源

室內用有毛既,戶外用膠囉。
有 無 地 方 啊.......N 年 唔 玩 啦......有 D 痕 癢........:smile_38:

又話開大會既?:smile_13: :smile_41:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-1 11:17 PM 發表
今日又有咩釣到呀
今日無釣呀, 聽日上魚排再釣過你死我活:smile_34:
車車同車公去......大眾踏單車郊野上唔理我呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-1 11:17 PM 發表 查看引用來源

有 唔 地 方 啊.......N 年 唔 玩 啦......有 D 痕 癢........:smile_38:
假期好多場都full晒。我聽朝晨早踩車上山止痕。:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-1 11:17 PM 發表

有 無 地 方 啊.......N 年 唔 玩 啦......有 D 痕 癢........:smile_38:
你地講緊羽毛波呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-1 11:20 PM 發表 查看引用來源

你地講緊羽毛波呀:smile_38: :smile_38:
你啱唔啱?

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-1 11:19 PM 發表 查看引用來源

今日無釣呀, 聽日上魚排再釣過你死我活:smile_34:
車車同車公去......大眾踏單車郊野上唔理我呀:smile_13: :smile_13:
我聽日都出船釣,上次就幾好景,
唔知聽日會唔會白果呢

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-1 11:21 PM 發表

你啱唔啱?
我:smile_13:
我零運動細胞喎:smile_34: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆