上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異笆邑

收藏  |  訂閱
750  6.4k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 01:56 PM 發表

你黎我又黎....
捉到你喇......:smile_40: :smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 21/4/2009 13:59 發表 查看引用來源
你地好似唔水做拱
我係唔使做呀~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-21 01:59 PM 發表
你地好似唔水做拱
我係未做得....今日cut off....要到最後一分鐘我先可以做野...即係..今晚...:smile_39:
所以依家咪反字先囉...:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 21/4/2009 14:10 發表 查看引用來源

我係未做得....今日cut off....要到最後一分鐘我先可以做野...即係..今晚...:smile_39:
所以依家咪反字先囉...:smile_38:
你又要今晚先做到嘢呀~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 02:11 PM 發表
你又要今晚先做到嘢呀~:smile_27: :smile_27:
係呀....今晚大掃除呀我:smile_30: 清哂system既outstanding....:smile_30:
通頂都似...:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

係呀....今晚大掃除呀我:smile_30: 清哂system既outstanding....:smile_30:
通頂敢激~~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 14:19 發表 查看引用來源

點呀,今日又見好d未呀

咪再聽聽埋埋東一句,西一句
自己嚇自己囉,冇小病都變大病呀

真係咳得緊要,有d咩唔舒服既
直接同醫生講,睇下佢覺得妳有咩特別既需要
再去睇番妳既情況係點,跟進番適當既療程俾妳啦
冇話中醫定西醫既..... 最緊要check清楚問題係邊
係氣管既問題,定係個肺有問題啫

我之前氣管有問題,一咳都咳左成個幾月啦
而家咪又係冇野......

仲有............戒口呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-4-21 02:27 PM 發表

通頂敢激~~
咁你係咪打算今晚放學返黎陪我丫?!:smile_30:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-21 03:37 PM 發表

點呀,今日又見好d未呀

咪再聽聽埋埋東一句,西一句
自己嚇自己囉,冇小病都變大病呀

真係咳得緊要,有d咩唔舒服既
直接同醫生講,睇下佢覺得妳有咩特別既需要
再去睇番妳既情況係點,跟進番適當 ...
醫生好肯定係氣管呀...
我知道喇.....:smile_40: 同埋呢....今日好左呀....係公司都咳少左好多好多...
自己嚇自己:smile_13: 你知我唔會架...我都唔曉驚既...:smile_30:
巧掛住你呀...你近來點呀?:smile_41:
(好似寫信咁呀我地依家....:smile_30: )

你的親愛....拉豬上

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 15:46 發表 查看引用來源

醫生好肯定係氣管呀...
我知道喇.....:smile_40: 同埋呢....今日好左呀....係公司都咳少左好多好多...
自己嚇自己:smile_13: 你知我唔會架...我都唔曉驚既...:smile_30:
巧掛住你呀...你近來點呀 ...
給最c文既椒椒豬:

其實呢...............我成日都係度架
不過妳唔覺眼之嘛.......... :smile_03: :smile_03: :smile_03:

最粗魯既味味豬上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆