上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  32.9k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 05:08 PM 發表

你未join過我地你唔會明我地嘅情況....我地自己友cp,ca都有人搞團....講下自己友d團係咪唔得?況且...我玩咁多次都未試過唔夠酒飲....可能我唔係咁飲得啦~~~~多幾個我呢D人就真係閒閒地有多四,五十支酒飲架 ...
多謝回覆指點,你問我用邊兩邊, 我只可答你,宜家呢度cp邊兩團最多report最多人氣?!未join過既,緊係要睇多d report啦,ching你又誤會啦, 既然你都講,未join既好難加意見, 甘我都想問你係唔係兩邊都join過呢?如果唔係,你又係聽人地講你又信既,甘你係唔係又自相矛盾? 況且做大人要厚道d, 而兩邊團長,包括貴團團長, 同另一邊type-r929包括跟開佢團既人亦都無出聲,而你又好似對號入座甘, 甘味好小家咯, 可能我好少上呢台,唔係好識呢道既文化啦,亦無意引起罵戰
至於"阿公"呢個名,真係失覺哂,我只係奇怪姐,別無意思,唔好放係心, 亦都唔會好似之前回我個個ching甘快落閘放狗踩親佢條尾甘,我join團都係想開心飲酒, 因為我見你回我d post都有紋有路姐,先同你chat下,有咩得罪多多包涵

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 05:11 PM 發表 查看引用來源

你話你返緊工,話你以後放工先搵佢囉~~!!!:smile_30:
呢個大話好勉強喎!!!:smile_14:

引用:
原帖由 你好呀9527 於 2009-4-14 05:25 PM 發表 查看引用來源

多謝回覆指點,你問我用邊兩邊, 我只可答你,宜家呢度cp邊兩團最多report最多人氣?!未join過既,緊係要睇多d report啦,ching你又誤會啦, 既然你都講,未join既好難加意見, 甘我都想問你係唔係兩邊都join過呢?如果唔係 ...
c 兄你個名係唔係星爺個套野ga?好熟口熟面....
係唔係做下人個句啊<你好啊9527>完來又多個星爺d fans~:smile_14:

支持下五哥d報告 :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 你好呀9527 於 2009-4-14 05:25 PM 發表 查看引用來源

多謝回覆指點,你問我用邊兩邊, 我只可答你,宜家呢度cp邊兩團最多report最多人氣?!未join過既,緊係要睇多d report啦,ching你又誤會啦, 既然你都講,未join既好難加意見, 甘我都想問你係唔係兩邊都join過呢?如果唔係 ...
c 兄真心想join 團呢就要吹多d 水啦唔係唔夠50分收唔到pm ga
你4-2先開post ....一日要回一兩個ga 唔係你月尾都join唔到團啊~:smile_13:
去多d post 回下先啦~好似其他人咁回下讚下個post 好好睇都得ga 千祺唔好就咁俾個icon上去就算啊唔係又扣你分ga~

等睇走光相:smile_47::smile_47:

引用:

我的確未join過佢地果邊.....但我都無講過佢地果邊要爆酒再夾.....我都知道好多團爆酒再夾呢個定律....所以...我係講我地呢邊唔會有爆酒再夾情況出現....我係用copy團同全中國搞團嘅作比較...包括R團....正如我所講...我未join過我係對佢地有好多保留....至於係咩原因....好個人....唔方便公開講....sorry....!!!
你想明白,黎join一次你就會明我講緊咩......:smile_30:

做乜會答得甘詳細 :smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-14 05:26 PM 發表 查看引用來源

呢個大話好勉強喎!!!:smile_14:
我呢招勉強左好多女女架啦~~!!!:smile_30:

引用:
原帖由 LivingDeath 於 2009-4-14 06:12 PM 發表 查看引用來源
做乜會答得甘詳細 :smile_41: :smile_41: :smile_41:
因為尊重你地每一個朋友~~!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆