上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易碌伯

收藏  |  訂閱
736  5.9k

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-13 09:00 PM 發表
閘住反彈冇回頭:smile_45:
咁唔好問我囉$啦啵 :smile_30:

引用:
原帖由 AVBE57-NA4013 於 2009-4-13 09:01 PM 發表

有啲緊張:smile_30: :smile_30:  
我會食人咩.. :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-13 09:03 PM 發表 查看引用來源

咪當蛇蛇流至得架..仲要隨時有心理準備佢會比d十派你tim喎..
佢唔聲唔聲...原來扮豬食老虎:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-13 09:03 PM 發表

咪當蛇蛇流至得架..仲要隨時有心理準備佢會比d十派你tim喎..
經常有就唔係十派架啦

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-13 21:05 發表 查看引用來源

我會食人咩.. :smile_30:
我諗唔會掛:smile_38:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-13 09:02 PM 發表 查看引用來源

對唔到架啵....cookie 一早比我封左艇..:smile_30:
親自操刀咁心恨手辣:smile_30:  mor mor 偶像

引用:
原帖由 AVBE57-NA4013 於 2009-4-13 09:01 PM 發表

有啲緊張:smile_30: :smile_30:  
你緊張d乜呀.. 你係男仔黎架...蛇蛇又係男人...咁緊張d乜呢?:smile_38:

引用:
原帖由 AVBE57-NA4013 於 2009-4-13 09:08 PM 發表

我諗唔會掛:smile_38:  
諗下好啦:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-13 09:02 PM 發表 查看引用來源

你唔鍚我囉:smile_24:
唔係呀..我3,4點食左藥...好似唔曉攰咁喎...跟住都去訓下啦,點知好快訓著...一起身仲好迷...冇哂力..
冇粥食呀...呢度乜都冇得買呀...:smile_19:
鍚到燶啦:smile_40: :smile_30:
咁証明妳未訓夠囉:smile_38: 岩岩有冇再食藥泥:smile_38:

咩地方泥架 自己學下煲啦:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-13 09:04 PM 發表 查看引用來源

發生係自己地方既事典都會留意小既
咁你有無發覺19成日蝦我一個弱質女流呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆