上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(49)※加插櫻花相※

收藏  |  訂閱
759  9.1k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

去維園好唔好:smile_30:
去九龍公.........:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

不如去食餐好...........:smile_38:
想食咩......等我幫你地諗下..........:smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

去九龍公.........:smile_44: :smile_30:
我香港人..去開維園過喎...

九龍人先去九公:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-9 12:36 PM 發表

你成朝唔係度...........悶屎人啦
尋晚開完會再發燒, 今朝瞓到十點幾先起身,
起身又繼續講電話, 聽日都唔知入唔入到camp:smile_27:
睇怕要去打字針先撐到呢3日:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

想食咩......等我幫你地諗下..........:smile_34:
無你比錢唔成事喎:smile_13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-9 12:37 PM 發表

你唉咩呢:smile_14:
唉你唔同佢去街街囉:smile_45: :smile_45:
仲問:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-9 12:36 PM 發表 查看引用來源

你成朝唔係度...........悶屎人啦
駛唔駛講到......我地令到你咁悶呀......:smile_45:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-9 12:40 PM 發表 查看引用來源

無你比錢唔成事喎:smile_13:
係囉, 反正食飯呢d野, 人多熱鬧d....:smile_38:

大家午安

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-9 12:38 PM 發表

爸爸幾時請我食飯, 我就失業啦:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆