上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.8k

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 10:43 PM 發表 查看引用來源

之前我搵佢一個禮拜起碼兩次 計計埋埋都廿幾三十幾次 同佢都好熟好熟下
不過電話唔比你 因為我都計劃緊私人化佢
係呀..師兄...出得起幾多錢呀?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 10:43 PM 發表 查看引用來源

之前我搵佢一個禮拜起碼兩次 計計埋埋都廿幾三十幾次 同佢都好熟好熟下
講真架?預祝你成功啦!:smile_46:

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-13 10:43 PM 發表 查看引用來源

你似私有化左#^多D,佢話請假你就唔見左人.........
我仲有好多喎 ...

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-13 10:42 PM 發表 查看引用來源

符擁無間道.........:smile_27:
欽敬,欽敬

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-13 10:45 PM 發表 查看引用來源

係呀..師兄...出得起幾多錢呀?:smile_30: :smile_30:
你出幾多 我出多過你10倍:smile_30:

引用:

我一次都未搵過就私有化 ... 咁先夠誠意

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

你出幾多 我出多過你10倍:smile_30:
我係經理人姐師兄......:smile_27:

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

我一次都未搵過就私有化 ... 咁先夠誠意
要電話問123  不過佢有幾個電話 你地有的只係返工電話
私人電話得我先有

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

要電話問123  不過佢有幾個電話 你地有的只係返工電話
私人電話得我先有
咁佢咪要好多電話

我唔玩你喇 123
因為我都唔識你女友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆