上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........7/3曼記報告...PART 2 曼黑洞之小曼玉

收藏  |  訂閱
716  9.5k

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 09:22 PM 發表 查看引用來源

=.= 唔知以為我係巷仔熟客TIM

下星期去花刀再盡慶過
NO PROBLEM CHING!

引用:
原帖由 王小白 於 2009-3-8 09:21 PM 發表 查看引用來源

仲有啊,樓上个washroom矮到無人有。我一入去头一抬就出事啦,唉。。。
=.= 樓上有WASHROOM 架咩 我見唔到既...

我得張床 一個好似衣櫃既野 同一部電視

重有一個好似單人床既位 鋪左地毯 但係超級DIRTY

引用:
原帖由 tedy0088 於 2009-3-8 21:14 發表 查看引用來源
不醉無歸!
唔一定要醉...happy 最緊要...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 09:23 PM 發表 查看引用來源

真係有啲難度喎...:smile_13:
我上星期都有玩過你隻狗仔 XD

下次有機會一定要同 大師級既可樂兄飲番杯

引用:
原帖由 kevinleu 於 2009-3-8 21:15 發表 查看引用來源

我超晒標完成任務....腳仔軟
果 件 長 腳 蟹 真 係 . . . . .:smile_47:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 21:16 發表 查看引用來源

團長可能想搞個"志雲飯局".
咪搵d囡囡返黎做專訪囉........
影 印 飯 局 . . . .:smile_19:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 21:16 發表 查看引用來源

真係唔好再攪 曼黑洞

聽下女叫唔係大問題

最勁既係.... 床撞牆 上落樓梯 開水聲... 咩都一清二楚

好彩尋日玩到夠哂累 都成9點幾先嘈醒第一次
有啲偷食 feel 喎...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 09:07 PM 發表 查看引用來源

819 講真 11點既時候 我同時聽到2條唔同既女叫...

自己又攪緊條女...+埋佢有3把聲 個種感覺 真係怪怪的
咁勁磅磅聲囉咁咪:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 09:23 PM 發表 查看引用來源

真係有啲難度喎...:smile_13:
絕無難度,不過要你們自己想下啦!

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 09:25 PM 發表 查看引用來源

果 件 長 腳 蟹 真 係 . . . . .:smile_47:
下星期又被佢mark左我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆