上一頁下一頁
發新話題

0307(已成團) 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
638  17.2k

開巿前推一推:smile_38:

團長, 6/3成團未?
重有20:00先到有無花街?

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2009-3-3 02:26 PM 發表
開巿前推一推:smile_38:
0005插到呢...揸住果D真係喊都無謂,放又益左班大既吸貨,唔放既又日日係度跌...

引用:
原帖由 夜遊新手 於 2009-3-3 02:27 PM 發表 查看引用來源
團長, 6/3成團未?
重有20:00先到有無花街?
你上次好似 join 唔成喎, 今次又 join 過?
R 團次次都係 last minute 先知成唔成o架!

8:00 花街有都冇乜好o野o架啦

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-3 02:28 PM 發表 查看引用來源

0005插到呢...揸住果D真係喊都無謂,放又益左班大既吸貨,唔放既又日日係度跌...
嘩! 連你都講股, 真少有

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-3 11:50 AM 發表 查看引用來源

尋晚有團嘛,你唔記得左呀,我重比兩個團友放飛機....係k房6點坐到9點都係得我一個人....真係將心比心,我攪團仆心仆命,尋日又人話要開團, 我就拿拿聲攪埋手頭既野仆出黎, 換返黎係, 陣間到, 陣間到, 之後電話熄x埋....但又另一位師兄,一早講左八點先到,佢打比我話買唔到火車票,要遲少少, 甘難得呢位師兄由香港趕上黎...唔通黎到我話比人放飛機cancel個團咩, 我比人玩姐, 無理由, 我由玩人地, 味唯有硬食左間房,再叫多兩個朋友仔黎撐場law...
呢D先係好團長, 相比果D所謂團長, 自己想去玩, 叫人開團, 跟手放飛機之餘, 仲要潛水:smile_22: :smile_22:
有時間真係要跟 C HING去玩下

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-3 02:31 PM 發表 查看引用來源

你上次好似 join 唔成喎, 今次又 join 過?
R 團次次都係 last minute 先知成唔成o架!

8:00 花街有都冇乜好o野o架啦
上次唔成團跟手又話成行, 但係已經約哂人,黎唔倒
今次星期五好想去玩, 所以問定先

真係要8點左右先到倒

引用:
原帖由 夜遊新手 於 2009-3-3 03:03 PM 發表

上次唔成團跟手又話成行, 但係已經約哂人,黎唔倒
今次星期五好想去玩, 所以問定先

真係要8點左右先到倒
SORRY呀,上次真係唔好意思,我都係臨時二點幾先有人PM我話佢自已有4個人...講真星期五,六,八點先到,花街就岩岩收左,真係好難講重有無好野架...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-3 02:28 PM 發表 查看引用來源

已經入左貨,你今日入左未呀?

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-3-3 03:11 PM 發表

已經入左貨,你今日入左未呀?
呵呵...我唔岩呢樣既...只係聽D老闆講下,學下姐,唔係邊有話題呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆