上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(38)

收藏  |  訂閱
746  6.4k

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-2-24 11:55 AM 發表 查看引用來源

但係有好多野都會血淋淋喎:smile_13:
一個月一次果d夠嚇人啦...

你地又唔驚:smile_45:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-2-24 11:55 AM 發表 查看引用來源

但係有好多野都會血淋淋喎:smile_13:
你想講D咩....:smile_45:

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2009-2-24 11:52 AM 發表 查看引用來源

pl:smile_14: :smile_14:
哈佬~~教主

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-24 12:01 PM 發表 查看引用來源

你都有o甘o既煩惱:smile_14:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-24 12:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_22:唔係我驚血淋淋, 係風爭驚血淋淋:smile_38:

嘩 .. 哩度有幾個墟. :smile_14:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 11:59 AM 發表 查看引用來源

釣墨魚唔會悶啦....:smile_30:
我之前有玩過, 真係唔悶既:smile_13:
不過玩左15分鐘就冇玩啦, 支力死人呀:smile_27:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-2-24 12:02 PM 發表 查看引用來源

你想講D咩....:smile_45:
劏魚,劏雞, 有人劏親隻手都會血淋淋架

引用:

D男人就係咁架啦:smile_45:
女仔怕血, 驚血淋淋既場面, 又話人地黎M又唔怕:smile_45:
女仔黎M係正常架嗎, 十來歲睇到今時今日, 唔係仲怕呀嗎:smile_45:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 11:58 AM 發表 查看引用來源

咁好多人都幾驚血淋淋既野...由其係女仔...:smile_13:
我都認同女仔一段都會怕血,
但如果因為少問題既事, 就無謂啦:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆