上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【187】

收藏  |  訂閱
741  5.8k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-23 04:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 咁要快d睇!同我講劇情~:smile_40:
我睇完都唔明:smile_27:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-23 04:06 PM 發表 查看引用來源
d男仔成班咸虫甘 :smile_45: :smile_45:
冇咁誇呀!

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-23 04:07 PM 發表 查看引用來源
我睇完都唔明:smile_27:
高達真係有d複雜!

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-23 04:06 PM 發表 查看引用來源

唔好講呀...妹妹唔開心
但我己經好比心機温習但一樣甘差:')
所以我明讀唔上勉强讀果種辛苦:smile_24:
以前一考試同測驗..我一定瞓唔著..搞到第二日又冇精神:smile_24:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-23 04:08 PM 發表 查看引用來源

冇咁誇呀!
冇誇張呀...成日上堂講衰野...又昅D女仔裙底:smile_22:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-23 04:14 PM 發表 查看引用來源

以前一考試同測驗..我一定瞓唔著..搞到第二日又冇精神:smile_24:
妹妹盡左力就得架喇!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-23 04:09 PM 發表 查看引用來源

高達真係有d複雜!
唔睇開真係唔知佢講咩:smile_27:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-23 04:16 PM 發表 查看引用來源
冇誇張呀...成日上堂講衰野...又昅D女仔裙底:smile_22:
:smile_27: 依家d學生咁架!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-23 04:18 PM 發表 查看引用來源

妹妹盡左力就得架喇!
所以我明哥哥你嘅辛苦:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-23 04:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 我都係咁呀...個種心情係無人明白呀 又唔知點幫自己...好驚呀 :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆