上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[35]

收藏  |  訂閱
741  4.3k

咁多人既:smile_41: 唔駛食晏:smile_43:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 13:04 發表 查看引用來源
你唔好篤爆人啦,,,,心知得啦,,,其實我地個個都知啦,,,,
利利 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

唔該要十蚊腸粉....混醬.......

引用:
原帖由 vincent7woo 於 13/2/2009 01:07 PM 發表 查看引用來源

利利 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

好呀,,,,等等啦,,,我食緊飯,,,一陣比你,,你食左未呀,,,

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 13/2/2009 01:07 PM 發表 查看引用來源
面面,,,你好呀,,,你唔駛食咩,,,,唔通食左cat面,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 01:04 PM 發表 查看引用來源
你唔好篤爆人啦,,,,心知得啦,,,其實我地個個都知啦,,,,
我都想佢帶埋我去ma~~

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-2-13 01:07 PM 發表 查看引用來源
食貓麵都飽啦~~

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-13 01:07 PM 發表 查看引用來源

攞左籌未呀~~

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 01:15 PM 發表 查看引用來源
好呀,,,,等等啦,,,我食緊飯,,,一陣比你,,你食左未呀,,,
我食飽啦~~今朝成碗貓麵..e+飽晒~~

引用:
原帖由 jacky0658 於 13/2/2009 01:22 PM 發表 查看引用來源

我都想佢帶埋我去ma~~
人地唔彩你,,,你唔好阻住晒啦,,,,:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 01:16 PM 發表 查看引用來源
面面,,,你好呀,,,你唔駛食咩,,,,唔通食左cat面,,,
仲駛講...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆