上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(33)

收藏  |  訂閱
748  6.8k

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 12:57 發表 查看引用來源

食乜呀:smile_38: :smile_38:
蒜容豬扒飯+鮮渣橙汁

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 12:58 PM 發表 查看引用來源

蒜容豬扒飯+鮮渣橙汁
好耐冇食過lee個飯:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:00 發表 查看引用來源

好耐冇食過lee個飯:smile_40: :smile_40:
尼間野都好少食, 因為佢唔炸同冇味精, 我見尼排D濕疹又反發, 咪叫黎食下LOR

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:04 PM 發表 查看引用來源

尼間野都好少食, 因為佢唔炸同冇味精, 我見尼排D濕疹又反發, 咪叫黎食下LOR
濕疹番發.......關陀bb事:smile_41:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:05 發表 查看引用來源

濕疹番發.......關陀bb事:smile_41:
係呀, 中醫話係胎毒, 上個月開始有, 腸大中醫成個月, 介口介左成個月, 成個月只食菜心+瘦肉, 可以過左年, 公司又食開年飯, 一時食錯野, 咪又發LOR

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:08 PM 發表 查看引用來源

係呀, 中醫話係胎毒, 上個月開始有, 腸大中醫成個月, 介口介左成個月, 成個月只食菜心+瘦肉, 可以過左年, 公司又食開年飯, 一時食錯野, 咪又發LOR
好彩唔係夏天.......冇乜汗水, 如果唔係.....痕屎:smile_13:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:10 發表 查看引用來源

好彩唔係夏天.......冇乜汗水, 如果唔係.....痕屎:smile_13:
我加下都好痕, 痕到成晚都訓唔到, D皮好似比火燒咁, 辛苦到喊左出黎

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:12 PM 發表 查看引用來源

我加下都好痕, 痕到成晚都訓唔到, D皮好似比火燒咁, 辛苦到喊左出黎
:smile_13: 明白....

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:17 發表 查看引用來源

:smile_13: 明白....
好想過埋尼個月....真係好辛苦:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:20 PM 發表 查看引用來源

好想過埋尼個月....真係好辛苦:smile_13: :smile_13:
努力:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆