上一頁下一頁
發新話題

多謝咁多c 兄沉船,我先咁多免費餐食.

收藏  |  訂閱
303  15.0k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-14 17:03 發表
你會唔會已經比人label左哩:smile_45:
咁..即係乜野呀:smile_39:

嘩!! 大家真係捧場:smile_38:
個post出左成10日 仲插緊:smile_27:

引用:
原帖由 黎根 於 2009-2-9 05:31 PM 發表 查看引用來源
月入9000幾真係好多喎...我幾年前都希望搵呢價數.
但係呢個目標係我岩岩畢業時既期望
大學生都係幾仟蚊一個月,樓主,邊玩,邊做都有呢!

引用:
原帖由 b19 於 2009-2-10 02:55 AM 發表 查看引用來源
小朋友,揾得幾千銀就咪咁寸啦!
大場骨女都揾多過你,On 99
人家天真,有句講句姐,你地未擋故仔聽欏,

引用:
原帖由 小RoyRoy 於 2009-2-10 02:57 AM 發表 查看引用來源
海嘯之後真係甘多人有精神病
樓主你去睇下心理醫生啦!
不過你搵得9K應該唔係好夠,你去排政府心理醫生啦
不過要等半年以上wor
希望你呢半年內未比人打死啦:smile_30:
你咁人經驗ga,莫飛你........

引用:
原帖由 xiaokai360 於 2009-2-10 07:29 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 距系想表達些什麼呢?
距講距個性生活世界姐!

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-10 02:15 PM 發表 查看引用來源

不過小弟行年廿十尾,搵多你幾個dou.自己夠使夠食,俾d 屋企咁啦.
叫我溝女喎,真係痴q 線啦 有撚時間啊  
我就無咩好,就係有少少財力,有dd 寸咀.又鐘意玩,落親SN/NC都有女食.:smile_34: :smil ...
又是叻仔一名,:smile_22:

引用:
原帖由 blok 於 2009-2-10 02:20 PM 發表 查看引用來源
你咁撚叻都係搵九千蚊個月咋.....

學下搵錢先寸人啦.....小朋友 :smile_30:
人地唔係吋,只不表達錯誤姐!

引用:
原帖由 Kasko 於 2009-2-11 01:25 AM 發表 查看引用來源

講真 ! 你所說是有據 !
同意 ! 我都想 !
叫樓主帶你一齊去玩女欏!

搵得果9千零蚊唔好咁自大, 亂入囡囡屋企小心比人打劫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆