上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,89

收藏  |  訂閱
740  7.0k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-30 12:21 AM 發表 查看引用來源

她只是不做電燈膽,但會在旁偷看~ :smile_30:
她不用愉偷看的'她有我家的key
可回來睡的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-30 12:15 AM 發表 查看引用來源
真是想唔駁都唔個得.......真亦假時.假也真.........真真假假只有我知.....是,真的呀/不騙你

罵埋你就得呀
妳駁我甚麼??:smile_41: 紅字我當然信蓉兒~

但妳又無端罵我甚麼??:smile_41: (一頭霧水)

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-30 12:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: 妳年小時很倀雞嗎~
是13age的時候,真是十分的小魔女,重有3個fd,都是呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-30 12:24 AM 發表 查看引用來源
她不用愉偷看的'她有我家的key
可回來睡的:smile_30: :smile_30:
妳看看幾多點?雖然妳放假,但已過了鐘~ :smile_34:

12:24 AM

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-30 12:26 AM 發表 查看引用來源

妳駁我甚麼??:smile_41: 紅字我當然信蓉兒~ 你看到呀.字咁細.你都看到呀:smile_14:

但妳又無端罵我甚麼??:smile_41: (一頭霧水)
如有人話我唔知醜的話.應該罵埋你呀.明不明呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-30 12:27 AM 發表 查看引用來源

妳看看幾多點?雖然妳放假,但已過了鐘~ :smile_34:

12:24 AM
我知的了,好吧,我去同ching ching say goodnight呀.美夢
文曲,ching ching 9仔,bye bye,心中暖意如花鮮呀.好夢了 :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-30 12:30 AM 發表 查看引用來源

我知的了,好吧,我去同ching ching say goodnight呀.美夢
文曲,ching ching 9仔,bye bye,心中暖意如花鮮呀.好夢了 :smile_43:
果然係 "霹靂無敵" 乖蓉兒~ :smile_30:

所有帖與 pm 明天回~

鍚一個眠眠吻先,886~

早抖............蓉蓉, 文生

hi, 初來報到,

加個msn來 詳傾好嗎@@

[email protected]

又見到妳啦!今日過成點呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆