上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.5k

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 04:55 PM 發表
電車男扮大哥,你重頭睇1次自己回覆先啦,講你就天下無敵,話無能衰俾D大陸人睇,你個柒頭上到去肯定凹晒水啦,吹水你就叻
セ唔怕D大陸仔嚇就似係大哥喇咩, 你又都幾睇得起我地香港人喎.
在下只不過見過吓世面啫, 未入流, 不過係柒頭成日硬,
本人就大陸雞照叫, 嗰斑後生嘅師兄就大陸女照溝,
你估你個セ熊哥包得起哂所有响酒吧等仔嘅靚女咩.
我見嗰班師兄唔使着到身光頸靚, 金勞金鍊架, 都係T恤牛仔褲,
聽講D女好識分港燦同大陸哩喎. 吹咩!

引用:
原帖由 onefingerone 於 2009-1-15 03:25 PM 發表 查看引用來源

老餅拖幼齒唔一定係雞, 但係cp呢d淫業地方老餅拖幼齒, 就大部份都係雞. 你講到唔理人點睇, 咩心中雞, 但你又攞個老夫少妻既例子, 黎支持老餅拖幼齒係正常,有d矛盾jer.

"無論心中有冇雞, 都係叫緊雞" Jer... ...
咪係囉!叫雞咪叫雞囉!咁撚驚把撚咩!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 twgh01 於 2009-1-15 03:02 PM 發表 查看引用來源

我意思係老餅拖幼齒唔–定係雞,如果叫雞一定要後生啦俾同樣錢點解唔要後生嘅?所以老豆同女出街無驚人點睇,唔係無人以為你無叫雞只不過係你心中無雞,同條幼齒雞出街就驚人點睇只因為心中有雞,直頭係自欺欺人 ...
一早話左佢自欺欺人啦!拖幼齒就就驚俾人話,拖26-7個d就唔會俾人話。有呢種諗法真係要引用黑鮑嬌既說話:好天真好傻!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-15 05:33 PM 發表 查看引用來源

セ唔怕D大陸仔嚇就似係大哥喇咩, 你又都幾睇得起我地香港人喎.
在下只不過見過吓世面啫, 未入流, 不過係柒頭成日硬,
本人就大陸雞照叫, 嗰斑後生嘅師兄就大陸女照溝,
你估你個 ...
吾同意你睇法就當我都糸大陸仔,笑能死:smile_30: 仲話自己見過下世面,哈哈,相信你都糸最低級個隻古惑仔羅,吾攪事就邊個都吾使怕,去夜場搞事就自己攞黎衰,bokyeh見過世面先生,:smile_30: :smile_30: 真糸俾你笑能死,又話自己吾蒲酒吧,又教D細路吾使怕大陸佬,你講能晒喇師兄,:smile_30: :smile_30:

呀bokyeh扑野先生,你試下去旺角酒吧溝D妹妹仔,拒吾俾你溝仲吊你老母,睇你粉腸敢吾敢出聲:smile_30: 糸度也文也武無能用架,扑野先生,俾你笑9死:smile_30: :smile_30:

回覆 1# 的帖子

吾好人雲亦雲啦

樓主強調:真人真事  絕無老吹成份!
原來又只系"""小道消息""" 即系樓主根本就不在現場,又系聽番黎!

聽番黎的野就講系真人真事。

邊個話您知被吊果個就係cp 黑道大哥 熊x 絛女?

""聽講果班香港巴打當晚已經離開左cp去左大朗方向""  邊個話您知?

"""人地已經吹晒雞  上晒架生  出幾架車出去搵人點相...."""  邊個話您知?

低調低調低調低調低調低調低調低調低調低調低調低調低調

收到, 我一定低調, 同訓低黎小  

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 06:14 PM 發表
吾同意你睇法就當我都糸大陸仔,笑能死:smile_30: 仲話自己見過下世面,哈哈,相信你都糸最低級個隻古惑仔羅,吾攪事就邊個都吾使怕,去夜場搞事就自己攞黎衰,bokyeh見過世面先生,:smile_30: :smile_30: 真糸俾你笑 ...
セ响大陸酒吧溝大陸妹就係搞事咩, 唔好咁睇唔開喇, 大陸仔.
你D咁嘅料, 呢D女有排都未輪到你溝嘅,
睇多幾集"蠱惑仔"過吓日神罷啦,

講本人就更加唔使你講嘞,
有港燦俾人响常平斬開九碌嗰時先喇.

我地唔興响旺角溝女架, 一係尖東, 一係老蘭,
受唔受溝都唔會屌鳩人地咁冇品架, 醒D喇.

好多香港龜仔...上到去好似扮大佬咁架啦..無計

回覆 208# 的帖子

其實低調d係好既,我十幾年前係深圳黑貓酒吧親眼見到一件事.....
我當時係舞池跳緊舞,突然間有人大叫跟住見到有個人瞓咗係地下成身血,原來佢係舞池跳緊舞時被人打咗一槍,開槍既人當然係走左......:smile_42:
係大陸乜嘢事都有可能發生,所以低調d係好既。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆