上一頁下一頁
發新話題

LOOKING FOR A GOOD GIRL FRIEND!!!!! ^^

收藏  |  訂閱
251  4.1k

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-11 01:15 PM 發表 查看引用來源

good morning!!!!
就算冇女友, 我都唔會覺得空洞洞, 人生仲有好多更有意義的事等住我去做嘛...
感情不是一切..

多謝你呀
係我呀...
我會覺得空洞洞的
我都想知唔覺得空洞洞又單身的滋味係點~

引用:
原帖由 fmt0123 於 10-1-2009 21:58 發表 查看引用來源

hihi...how are you ?
難聽d 講...朋友..某程度來講.. 也是互相利用吧...
有冇事都好, 我都會找朋友吹水傾下近況保持聯絡
我都會同女友一齊出席大家的聚會

女仔找男友.好易je.. ^^
嘻嘻...算啦....也不算是利用....佢地唔開心記得找我,其實我有時都開心架
我以前好怕exbf帶我一齊出席他的朋友聚會架....怕他們會對我品評一番,又怕表現得唔好失禮佢:smile_35:
但你處理朋友同女友的關係,都好正面呀 ,我要學習吓先

女生的世界好簡單,除了感情...其他事,雖有意義,但都唔係"主菜" ...做幾多,都會有"空洞洞" 的感覺出現:smile_24:

女生找男友,容易咩??    唔係羅.....

引用:
原帖由 glassbeads 於 11-1-2009 20:13 發表 查看引用來源

係我呀...
我會覺得空洞洞的
嘻嘻...."唔覺得空洞洞又單身的滋味"....我努力研發中 .....(未見成果!!)

引用:
原帖由 tapetape99 於 2009-1-10 10:25 PM 發表 查看引用來源

I was having lunch with my fd.
It seems so lucky to be ur gf.
although i super love my bf, i still enjoy the time with fds.
what's a pity that I don't know u at that time.
today afternoon I went to play basketball...what have you done>?
你有男友啦?恭喜你!!!
希望佢可以比到幸福你啦!!!

我有信心給予女友開心和幸福的生活..
i am so lucky to meet you here.. ^^

what's a pity that I don't know u at that time>>時機問題.. timing!!! >.<!!

引用:
原帖由 glassbeads 於 2009-1-11 08:13 PM 發表 查看引用來源

係我呀...
我會覺得空洞洞的
i am preparing for tomorrow's working material...
what are you doing ??

感情不是一切呀.. 拿得起, 放得低
人生仲有好多有意義的事去做嘛..

你小左上msn:smile_41:

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-11 10:03 PM 發表 查看引用來源

today afternoon I went to play basketball...what have you done>?
你有男友啦?恭喜你!!!
希望佢可以比到幸福你啦!!!

我有信心給予女友開心和幸福的生活..
i am so lucky to meet you here.. ^^

wh ...
sorry... i don't a bf now.
what i mean is, at the time, i WAS with my bf, we always stricked tgt.
but now break up..

nice to meet u here too... that's the first time i come here.
hope i can really make good fds here..

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-11 01:15 PM 發表 查看引用來源

good morning!!!!
就算冇女友, 我都唔會覺得空洞洞, 人生仲有好多更有意義的事等住我去做嘛...
感情不是一切..

多謝你呀
u really think positive.
even i know there are still many other things beside LOVE.
i can't get concenrate on work if i don't have one.
LOVE is very important to me, may be girls like this.

hihi~~

引用:
原帖由 傑甄 於 2009-1-11 09:20 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻...算啦....也不算是利用....佢地唔開心記得找我,其實我有時都開心架
我以前好怕exbf帶我一齊出席他的朋友聚會架....怕他們會對我品評一番,又怕表現得唔好失禮佢:smile_35:
但你處理朋友同女友的關係,都好正面呀 ,我要學習纒先

女生的世界好簡單,除了感情...其他事,雖有意義,但都唔係"主菜" ...做幾多,都會有"空洞洞" 的感覺出現:smile_24:

女生找男友,容易咩??..
女追男..隔重紗.. 男追女.. 隔重山嘛.. :smile_27:
女仔開POST..人氣旺, 男仔開POST..沼氣旺..唉..
我身方都有真心朋友嫁..但我陪女友多於朋友..

我從來都唔女友失禮我, 我對女友有信心..唔會理人地點睇, 最重要自己中意嘛..

我是樂觀的人嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆