上一頁下一頁
發新話題

1月10日萬仔生日沙灣party....報名處....k埸選址主埸"真空仁K"

收藏  |  訂閱
253  6.7k

回覆 196# 的帖子

我就要3:30後才得

引用:
原帖由 ray07 於 2009-1-7 11:58 PM 發表
我就要3:30後才得
3點半去食個tea冲埋谅仲可以揾條女打埸友宜波先嚟唱K 都得

引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-7 11:56 PM 發表 查看引用來源

佢無得玩搞到谷精上腦係咁上下:smile_39:
不過唔怕...你記住save起個畫面....
你都知咩o野叫做恐嚇啦......
萬一有咩事都叫有証據呀......
差人都會同isp check個ip 搵人做o野......:smile_46:

回覆 202# 的帖子

有冇好介紹美女部長

引用:
原帖由 veckers 於 2009-1-8 12:03 AM 發表

不過唔怕...你記住save起個畫面....
你都知咩o野叫做恐嚇啦......
萬一有咩事都叫有証據呀......
差人都會同isp check個ip 搵人做o野......:smile_46:
我真係唔知咩叫做"驚"la....放心la, 果條臭四兇我唔到:smile_46:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-1-8 12:06 AM 發表
有冇好介紹美女部長
各花有各眼, 最緊要適合自己...你睇啱我會盡量幫你

引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-8 12:07 AM 發表 查看引用來源

我真係唔知咩叫做"驚"la....放心la, 果條臭四兇我唔到:smile_46:
呢個我都知...
不過我都鐘意同人玩剥光豬嘛........
鬥o下大嘛......:smile_47: :smile_30:

引用:
原帖由 veckers 於 2009-1-8 12:14 AM 發表

呢個我都知...
不過我都鐘意同人玩剥光豬嘛........
鬥o下大嘛......:smile_47: :smile_30:
但係上次我地3個比1條女剥光豬呢:smile_42:

回覆 208# 的帖子

咁好玩點解冇我=分

引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-8 12:17 AM 發表 查看引用來源

但係上次我地3個比1條女剥光豬呢:smile_42:
但係你又知唔知果晚我後面有幾隻鬼提果條女水???:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆