上一頁下一頁
發新話題

《飲酒俱樂部現徵會員》

收藏  |  訂閱
737  5.6k

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:33 AM 發表 查看引用來源
諗住死去瞓教...又比個電話嘈醒左喎...依家瞓唔返啦:smile_24: :smile_19:
邊個咁衰嘈醒你呀靜靜,我幫你咀咒佢:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 iams 於 2008-12-10 01:37 AM 發表 查看引用來源

我睇番外圍D盤口都好鬼,不過就無馬會咁離譜:smile_27: :smile_27:
總之都係小心為上,千祈唔好盲目去追強隊:smile_44: :smile_44:
你睇開邊間公司??
我就睇易勝博同BET365.... :smile_38:

今晚我FEEL到一定會有爆冷賽果..... :smile_44:

引用:
原帖由 iams 於 2008-12-10 01:38 AM 發表 查看引用來源

邊個咁衰嘈醒你呀靜靜,我幫你咀咒佢:smile_29: :smile_29:
算啦:smile_19: ...
你個msn真係廢ga喎:smile_19:

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:33 AM 發表 查看引用來源
諗住死去瞓教...又比個電話嘈醒左喎...依家瞓唔返啦:smile_24: :smile_19:
水水....

邊個咁衰呀......:smile_38:

引用:
原帖由 ALANSS8 於 2008-12-10 01:42 AM 發表 查看引用來源

你睇開邊間公司??
我就睇易勝博同BET365.... :smile_38:

今晚我FEEL到一定會有爆冷賽果..... :smile_44:
都係皇冠、易博嗰幾個啦!:smile_44: :smile_44:
今晚都係睇住場波嚟賭走地穩陣D:smile_39:

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:42 AM 發表 查看引用來源

算啦:smile_19: ...
你個msn真係廢ga喎:smile_19:
唔好咁講,佢有一定嘅用途嘅
不過呢唔知點解成日hang,好麻煩

引用:
原帖由 ALANSS8 於 2008-12-10 01:42 AM 發表 查看引用來源

水水....

邊個咁衰呀......:smile_38:
咁又唔關佢事嘅....
平時果d時間...我應該未瞓嘅...
只係今日我又咁唔正常...佢又咁啱打黎姐..............

引用:
原帖由 iams 於 2008-12-10 01:46 AM 發表 查看引用來源

唔好咁講,佢有一定嘅用途嘅
不過呢唔知點解成日hang,好麻煩
下次msn見到你...一定唔叫你呀

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁又唔關佢事嘅....
平時果d時間...我應該未瞓嘅...
只係今日我又咁唔正常...佢又咁啱打黎姐..............
咁你真係好難得會咁早瞓

一陣開個post 蒸下男友玩下先........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆