上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  70.1k

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 12:32 AM 發表 查看引用來源

或者佢好享受捉迷藏既感覺,女人都係有少少鍾意吊男人胃口既.........

樓主應該身家不俗ar..
可以話想去珠海,就即刻去................
--------------------------------------------------------------------

咪話珠海...更遠都去過.....! 想做就去做...有時都幾浪漫家 !!!!

樓主,
該LV女我諗唔係有心玩你
可能係有錢女自細比人縱慣....有d小姐性格啫,唔係太識為人設想,自己想點就點

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 12:20 AM 發表 查看引用來源

just saw your story,個環境好似咁熟既, 係咪黃金海岸?
睇白話文有d唔夠傳神,對白果度要想一想
過程有d似我同相熟朋友第一晚開房既情況,不過咁奇既,點解果日你會帶dvd係身?
-------------------------------------------------------
個日放工....帶住部notebook...放係車度......入面有張dvd !

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 12:37 AM 發表 查看引用來源

--------------------------------------------------------------------
我唔係littleman !!!  I am old man !!!  hahaha !
我叫littleman......都唔係要話比人聽自己年紀細既(雖然真係年紀細)......haha

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 12:42 AM 發表 查看引用來源
樓主,
該LV女我諗唔係有心玩你
可能係有錢女自細比人縱慣....有d小姐性格啫,唔係太識為人設想,自己想點就點
---------------------------------------------------
估唔到littleman 兄, 心水都好清...對女人都好有見地....! 有前途..! 分析到位....!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 12:40 AM 發表

--------------------------------------------
Lazycute...你最近如何???
:smile_35: 病完一排...又好返..
之后又係返工返學....:smile_19:
累屎人!!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 12:45 AM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------------
估唔到littleman 兄, 心水都好清...對女人都好有見地....! 有前途..! 分析到位....!
冇'錢'途lei.....

唔算好有見地既
不過我都有d女同學係咁對人處事啫....唔係太識為人設想(唔係唔肯,而係真係唔識,同佢地講佢地會up頭認錯)
通常愈靚愈有鏘就愈多係咁

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-7 11:35 PM 發表 查看引用來源
大家都係唔多有文化.....中文長d....都無心機睇......! 最好係睇公仔....!
唔係喎! 我鍾意睇字架, 只不過你寫得咁白話唔係好夾呢到嘅STYLE之嘛!!!:smile_19:

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 12:53 AM 發表 查看引用來源

唔算好有見地既
不過我都有d女同學係咁對人處事啫....唔係太識為人設想(唔係唔肯,而係真係唔識,同佢地講佢地會up頭認錯)
-------------------------
你讀緊 u !

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 12:53 AM 發表

唔算好有見地既
:smile_13: :smile_13: 脾氣臭...自以為是...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆