上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)9

收藏  |  訂閱
749  18.3k

不過去左一日街,
都係冇乜進展~~:smile_39:
到底拍唔拍得成拖呢~~:smile_27: :smile_27:

不過去左一日街,
都係冇乜進展~~:smile_39:
到底拍唔拍得成拖呢~~:smile_27: :smile_27:

個人覺得有想有唔想啦? :smile_30:   唔想人地拍得成就好似好哀咁 不過又無理由想既喎:smile_41:

我依家出去環島~~:smile_30: :smile_38:
各位再見~~:smile_43:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-7 11:37 發表

未結婚...
不過我唔介意立即結~~~
你想幾時:smile_41: 我係婚姻註冊處等你

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-7 11:43 AM 發表 查看引用來源
我依家出去環島~~:smile_30: :smile_38:
各位再見~~:smile_43:
請問環島係邊到 :smile_41:  因小弟過左澳門幾年 so唔係好識路

等你地對....................新人:smile_40:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-7 11:29 AM 發表 查看引用來源

打.........吾講.....一陣又話人地九:smile_45:
冬 天 呢......好 想 有 .......當 暖 手 袋........但 ...夏 天 點 算.....

講 ING 寵 物 啊.........:smile_46:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-6 11:20 PM 發表 查看引用來源
Pic share   times up :smile_30:
CHER!!!!!!!!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-7 12:12 發表

冬 天 呢......好 想 有 .......當 暖 手 袋........但 ...夏 天 點 算.....

講 ING 寵 物 啊.........:smile_46:
有計..有計:smile_30:

大家早晨:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆