上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.0k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-2 10:49 PM 發表 查看引用來源

我就黎吾係:smile_13: 長江後浪..............
但你係座山wor

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-12-2 10:50 PM 發表 查看引用來源

病囉
:smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_19:
甘食左葯未

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-2 10:46 PM 發表 查看引用來源

你吾醒句佢......呀叔:smile_38: 你un 銀完末啊:smile_38: :smile_30: :smile_30:
我 好 驚 1 陣   "........ #$%#^.......我 有 壓 力.......@#$%......榨 下 手 先....." 咁 WOR......:smile_19:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-2 22:49 發表 查看引用來源
嘩,呢位新朋友確係 super machine gun ,一輪衝鋒,連打十幾版post,
過客你變得係左輪咯!:smile_38: :smile_38: :smile_30:
我支小鋼炮未出ja:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-12-2 10:49 PM 發表 查看引用來源
甘我算5算新人
咁 你 仲 有 無 果 D 野????

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 22:51 發表 查看引用來源

我 好 驚 1 陣   "........ #$%#^.......我 有 壓 力.......@#$%......榨 下 手 先....." 咁 WOR......:smile_19:
下次call我....我幫你渣爆佢個............頭

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 10:56 PM 發表 查看引用來源

咁 你 仲 有 無 果 D 野????
咩野:smile_41: :smile_41: :smile_38:

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-12-2 10:51 PM 發表 查看引用來源
甘食左葯未
冇食呀
:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-2 10:55 PM 發表 查看引用來源

我支小鋼炮未出ja:smile_30: :smile_30:
生 鏽 啦 掛 ....哈哈... D 新 人 走 晒 我 先 講 架.........

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-12-2 10:58 PM 發表 查看引用來源

冇食呀
:smile_19: :smile_19: :smile_19:
點解:smile_41: :smile_41: 係咪等我請食糖水:smile_40: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆