上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
740  7.1k

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 02:25 AM 發表 查看引用來源

水條撚啦.............佢一定要生仔...我一定唔撚要生...即係五波落斜遲早炒車....:smile_34:
做咩5撚生呀...bb仔巧巧反架...

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-6 02:27 AM 發表 查看引用來源

咁你幾時死丫..
一日未掟你落屎坑, 我都會堅持落去....:smile_34:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 02:25 AM 發表 查看引用來源

水條撚啦.............佢一定要生仔...我一定唔撚要生...即係五波落斜遲早炒車....:smile_34:
:smile_39: :smile_39: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,凸:smile_39:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 02:28 AM 發表 查看引用來源

唔關我樹........劇情所需, 我都係為藝術而犧牲....:smile_47:

何解...?   一睇你既造型就知你係女啦....你唔係又以為我係仔仔下話.....
點解你話2男1女呀?:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 小小小愛子 於 6/11/2008 02:29 AM 發表 查看引用來源

唔撚得喎,咁撚好吹嘅人吹吓火煲水好過啦~!!!:smile_45: :smile_45:
愛子 嘜妳响度呀?:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 02:28 AM 發表 查看引用來源

你識唔識架....唔好整壞我架機..限量版黎架...:smile_47:
咩限量版咁撚勁呀......post 上黎cc丫。。。:smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 小小小愛子 於 2008-11-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

唔撚得喎,咁撚好吹嘅人吹吓火煲水好過啦~!!!:smile_45: :smile_45:
你都夠惹火啦.....煲爆埋我個壓力煲添呀...:smile_45:

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 6/11/2008 02:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: :smile_39: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,凸:smile_39:
飛仔哥:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

做咩5撚生呀...bb仔巧巧反架...
屌.....唔撚好提........講番咸野....:smile_30:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

一日未掟你落屎坑, 我都會堅持落去....:smile_34:
屌~~~做咩要掟我落屎坑喎。。。。:smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆